51% 79 szavazat
Halálom napja

Halálom napja

Death of Me
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
26
Szereplők (26)
10
Képek (10)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
4
Cikkek (4)
Fórum
Lejátszás

Hol nézheted

Maggie Q

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

A Thaiföldön vakációzó Christine és Neil semmire sem emlékszik az előző éjszaka történtekből. Neil kameráján azonban hátborzongató felvételeket találnak arról, hogy a férfi meggyilkolja Christine-t. Miközben megpróbálják rekonstruálni az eseményeket, maguk is belegabalyodnak a rejtély, fekete… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok, Thaiföld
Premier: 2020.10.02. | Telekom TVGO (2021.01.01.)
Forgalmazó: ADS Service
 
2023.03.03 robitpunk

legújabb vélemény

Ez mi volt?

Ebben látott valaki bármilyen értelmet? :-)

0
 
2021.12.31 Eastern79

Maggie Q hallucinál

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A történet nem lenne rossz, és adva van az egzotikus környezet, de a kivitelezés sajnos rettentően gyenge. Az álmosító zenék és a szinkron nélkül hápogó thaiföldi színészek egy különösen irritáló egyveleget alkotnak, ehhez jön még a nyomasztó hangulat, ami sajnos nem a rendezés érdeme, ugyanis a felénél már szinte érthetetlen az egész, és nagyon oda kell figyelni, ha bármi logikát is találni szeretne az ember. Horrornak kevés, thrillernek túl egyszerű. Sajnos a gyönyörű Maggie Q minden igyekezete ellenére egy középszerű és unalmas soft horror lett belőle.

0
 
2021.12.25 TomÁcs

Gyönyörű helyszínen játszódó film, különleges zenei aláfestéssel. A történet kicsit döcögős és helyenként gyomorforgató.

1
 
2021.01.30 Caravaggio1978

Hiába a hegyes cicis csaj, ez a film nem jött össze sajna

Borzalmasan kivitelezett történet, gyerekes cselekmények, amatőr színészi játékkal fűszerezve. A film második felére már agyal az ember, pontosan mi is ez az egész, és mikor lesz már vége ennek a szenvedésnek. Én úgy voltam vele, ha már egy órája nézem, csak nem állok fel a kanapéról. Túl sok jót nem tudok róla mondani, aki imádja a vontatott, értelmetlen filmeket, az itt ódákat fog róla zengeni, és legalább egy oldalt ír róla pozitívan. Ez sajnos nekem nem megy. Pandémia ide vagy oda, csak két pontot tudok adni a filmre a tízből.

0
 
2021.12.13 BoBamburg

Meh... nem vártam túl sokat, csak egy kis laza esti kikapcsolódáshoz valami könnyed horrort. De ez túl könnyed. És túl bugyuta és túl semmit mondó. Nem az a bántóan rossz kategória, meg az alapötlet még el is menne, de rém unalmas a kivitelezés.

0
 

A Halálom napja összes jelenetét Thaiföldön rögzítették.Szerző: csd

#1