Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
53%

Halálom napja (2020)

Death of Me
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
Caravaggio1978   2021. 01. 30.

legújabb vélemény

0
Hiába a hegyes cicis csaj, ez a film nem jött össze sajna

Borzalmasan kivitelezett történet, gyerekes cselekmények, amatőr színészi játékkal fűszerezve. A film második felére már agyal az ember, pontosan mi is ez az egész, és mikor lesz már vége ennek a szenvedésnek. Én úgy voltam vele, ha már egy órája nézem, csak nem állok fel a kanapéról. Túl sok jót nem tudok róla mondani, aki imádja a vontatott, értelmetlen filmeket, az itt ódákat fog róla zengeni, és legalább egy oldalt ír róla pozitívan. Ez sajnos nekem nem megy. Pandémia ide vagy oda, csak két pontot tudok adni a filmre a tízből.

 
stevepisti   2021. 01. 02.

0

Sokkal több lehetőség volt ebben a sztoriban, mint amit sikerült belőle kihozni. Kb. még a feléig lehetett érteni a történéseket, aztán egyre zavarosabb lett, ami kitartott a végéig. Meggie Q még mindig jó nő, jól is játszott. Hemsworth játéka már ke... több»


 
Rev   2020. 12. 21.

1

Maggie Q minden megpróbált belerakni abba, hogy megmentse ezt a filmet, de sajnos ez még neki sem sikerült. Egész egyszerűen nem volt rendezés.

 
Péter   2020. 12. 08.

1

A rettentő unalmas trailer ellenére nekikezdtem, és az elején még ígéretes is volt a film, aztán szépen lassan elváltunk egymástól. Gyakorlatilag belealudtam, annyira nem tudott lekötni.

 
Zsolt   2020. 11. 16.

1

Ha röviden össze szeretném foglalni a filmet, akkor mérsékelten bosszantó, unalmasan középszerű, teljesen értelmetlen zagyvaság, amit még cska nézni sem jó - annak ellenére, hogy nagyon szép helyen forgatták. És emiatt vagyok igazán pipa: ők biztos remekül szórakoztak pár hónapig, én meg itthon unatkozom.

 
taba   2021. 01. 20.

0

Egyszer nézhető light horror egzotikus helyszíneken. Közepesen érdekes történet kitalált misztikummal. A filmben szereplő helybeliek valószínűleg örültek, hogy szerepelhettek a történetben, más bevételi forrásuk nem nagyon lehetett a turizmus összeomlása óta.

Galéria (10)

Maggie Q

Videók (3)

 

A Halálom napja összes jelenetét Thaiföldön rögzítették.

(csd)