Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
60%

Halálom napja (2020)

Death of Me
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
taba   2021. 01. 20.

legújabb vélemény

0

Egyszer nézhető light horror egzotikus helyszíneken. Közepesen érdekes történet kitalált misztikummal. A filmben szereplő helybeliek valószínűleg örültek, hogy szerepelhettek a történetben, más bevételi forrásuk nem nagyon lehetett a turizmus összeomlása óta.

 
Rev   2020. 12. 21.

1

Maggie Q minden megpróbált belerakni abba, hogy megmentse ezt a filmet, de sajnos ez még neki sem sikerült. Egész egyszerűen nem volt rendezés.


 
Péter   2020. 12. 08.

1

A rettentő unalmas trailer ellenére nekikezdtem, és az elején még ígéretes is volt a film, aztán szépen lassan elváltunk egymástól. Gyakorlatilag belealudtam, annyira nem tudott lekötni.

 
Zsolt   2020. 11. 16.

1

Ha röviden össze szeretném foglalni a filmet, akkor mérsékelten bosszantó, unalmasan középszerű, teljesen értelmetlen zagyvaság, amit még cska nézni sem jó - annak ellenére, hogy nagyon szép helyen forgatták. És emiatt vagyok igazán pipa: ők biztos remekül szórakoztak pár hónapig, én meg itthon unatkozom.

 
stevepisti   2021. 01. 02.

0

Sokkal több lehetőség volt ebben a sztoriban, mint amit sikerült belőle kihozni. Kb. még a feléig lehetett érteni a történéseket, aztán egyre zavarosabb lett, ami kitartott a végéig. Meggie Q még mindig jó nő, jól is játszott. Hemsworth játéka már ke... több»

Galéria (10)

Maggie Q

Videók (3)

 

A Halálom napja összes jelenetét Thaiföldön rögzítették.

(csd )