Ezt az 5 Netflix-műsort nézte mindenki a hétvégén

Mit néztek a hazai nézők a hétvégén a Netflixen? Mutatjuk az 5 legnépszerűbb filmet és sorozatot.

Múlt héten debütált a Netflix szuperhős sorozata, a Jupiter hagyatéka, melyre a negatív kritikai visszhang ellenére nagyon rákaptak a hazai nézők, és rögtön a nézettségi lista első helyére repítették. Szintén tarolt a lengyelek új szériája, a Sexify, mely kissé talán meglepő módon még az új fantasy szenzációt, a Shadow and Bone-t is maga mögé utasította a hétvégén. A top5-be befért még a Sony zseniális animációs filmje, A Mitchellék a gépek ellen, és egy kimondottan gyenge fogadtatásban részesült horror is. 

Idelent mutatjuk a Netflix jelenleg legnépszerűbb 5 cimét, és mindegyikhez egy rövid ajánlót/ismertetőt is mellékeltünk az előzetesek és az alapvető információk mellé. Ha pedig valamelyikről lemaradtál volna, látogass el a szóban forgó produkció mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva el is indíthatod a választott műsort, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

#5

51 Halálom napja  (2020)

(10) (1)

horror | misztikus | thriller

Telekom TVGO

A Thaiföldön vakációzó Christine és Neil semmire sem emlékszik az előző éjszaka történtekből. Neil kameráján azonban hátborzongató felvételeket találnak arról, hogy a... több»

A mozik helyett a Netflixen debütált Darren Lynn Bousman horrorja. Bár a sztori hátborzongató és ígéretes, maga a film hagy kivetnivalót maga után. A kritikusok itthon és külföldön is utálták, de a nézői vélemények sem éppen pozitívak. A RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon mindössze 24 százalékra értékelték, nálunk 53 százalékon áll. Hogy miért kattantak rá a hazai nézők, arra nehéz válaszolni, de tény, hogy jelenleg népszerűbb mint a Netflix egyik nagyágyúja, A nagy pénzrablás.  
#4

animáció | családi | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

A filmekből jól tudjuk, ha egy átlagos család tagja vagy, jobb ha felkészülsz, ugyanis előbb-utóbb hatalmas veszélybe keveredsz, és olyan események láncolatának részesévé... több»

Bár eredetileg a mozikba szánták, végül a Netflixen landolt a Sony Pictures animációs filmje. Mike Rianda rendezői debütálása egészen parádés kritikai fogadtatásban részesült, a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon jelenleg is 97 százalékon áll, itt a mafabon 96 szavazat után 88 százalékos értékelést kapott. Kihagyhatatlan darab az egész családnak, zseniális az egész!  
#3

akció | dráma | fantasy

Netflix

A sorozat fiatal főszereplőnője felfedezi misztikus erejét, és segítségével megpróbálja megmenteni a világát a gonosz, sötét hatalomtól. A kegyetlen háború okozta... több»

Shadow and Bone – Árnyék és csont egy bestseller regénysorozatot dolgoz fel, amelynek első kötete jelent meg ezzel a címmel. A második a Siege and Storm – Ostrom és vihar, a harmadik pedig a Ruin and Risin – Pusztulás és felemelkedés. Az író Leigh Bardugo, ez pedig természetesen a népszerű Grisa trilógia. Látványos, izgalmas, ráadásul magyar szinkronnal nézhető. Értjük is, miért kattantak rá a magyarországi nézők.
#2

71 Sexify  (2021)

(7)

dráma | vígjáték

Netflix

Natalia nagyon jól tudja, mitől döglik a légy, ha szoftverfejlesztésről van szó. Azonban a szex egy olyan dolog, ami nem tartozik az erősségei közé. Elhatározza hát, hogy... több»

Egy újabb eredeti Netflix sorozat egyenesen Lengyelországból a női orgazmus rejtelmeiről és az egyetemek világáról. Könnyed szórakozást ígérő vígjáték széria, melyre nagyon rákaptak a hazai nézők, jelenleg a Netflix második legnézettebb műsora.
#1

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

A szuperhősök első generációja majdnem száz évig védte a világot a veszélyektől. Most gyerekeik öröksége, hogy megtegyék ugyanezt ebben a több évtizedet felölelő... több»

A Netflix talán legnagyobb májusi húzócíme a sorozatok között, amire rengeteg pénzt költöttek. A drámai szuperhőssorozat alkotója a szakma egyik nagyágyúja, Steven S. DeKnight. A történet Mark Millar és Frank Quitely azonos című képregényén alapszik. Látványos, izgalmas darabnak ígérkezett, de a múlt heti premier után sem a kritikusokat, sem a nézőket nem győzte meg az eddigi visszajelzések alapján.