Nagyon úgy tűnik, hogy gőzerővel zajlanak a Fantasztikus Négyes előkészületei.

Egy friss pletyka szerint ugyanis Emma Stone-t nemrégiben megkereste a Marvel Sue Storm szerepével. A Deadline beszámolója alapján ugyanakkor a színésznő olyan magas gázsit kért a tárgyalások során, amely még a stúdiónak is egyszerűen sok volt. Bár mindez egyelőre nem került megerősítésre, Jeff Sneider, a The Hot Mic Podcast házigazdája azt is elmondta, hogy Stone közel 20 millió dolláros kifizetést kért a szerepért, amelyhez teljesen nyitottan állt hozzá, noha nem volt hajlandó engedni az általa kért összegből.

A Forbes magazin korábbi felmérése szerint egyébként 2017-ben Emma Stone volt a világ legjobban fizetett színésznője, aki olyan filmekben vállalt szerepekkel, mint a Kaliforniai álom és A nemek harca. A két produkcióval Stone közel 26 millió dollárt keresett, noha ez még így is bőven alulmaradt Mark Wahlberg akkori éves 68 millió dolláros fizetésétől.

Sneider hozzátette, hogy a Marvel viszakozása nem feltétlenül rossz hír, mindez ugyanis azt is jelentheti, hogy a stúdió törekszik arra, hogy sokkal igazságosabban ossza el a színészek fizetését. Persze egyelőre nem tudható, hogy pontosan mekkora költségvetést is szánnak az új Fantasztikus négyesre, amely a tervek szerint 2025 februárjában debütál majd. 

dráma | musical | romantikus | vígjáték | zenés

Mia (Emma Stone), a feltörekvő, fiatal színésznő és Sebastian (Ryan Gosling), a szépreményű jazz zongorista a Csillagok Városában, Los Angelesben keresi az álmait. Mia... több»