4(!) év után végre nézhető az egyik legjobb vígjáték sorozat folytatása

Az már régóta bebizonyosodott, hogy David Tennant és Michael Sheen igazán remek párost alkotnak együtt, ráadásul annak idején a koronavírus-járvány idején is megtalálták a módját annak, hogyan készítsenek együtt sorozatot, ráadásul érkezik a Staged új évada.

A történet szerint, ahogy sokan, úgy két színész is arra kényszerült annak idején, hogy a négy fal között maradjanak. A rendezőjük viszont továbbra is arra bíztatja őket, hogy folytassák a próbát videokonferecián keresztül. Ez persze nem egyszerű, hiszen a két művész ahhoz vannak szokva, hogy a színpadon mutassák meg, mire is képesek valójában, a technológia ráadásul nem éppen hozzájuk közel álló dolog.

Egy egészen egyedi produkcióról beszélünk, amely mindeddig egy hat és egy nyolc évadból álló évadot élt meg, amelyek főként 20-22 perces epizódokból állnak. A recept ennél egyszerűbb már nem is lehetne: két színészóriást látunk, akikrő kiderül, hogy bizonyos szituációkban bizony egészen egyerekesen tudnak viselkedni ők maguk is, mindeközben számos életigazságra jönnek rá közösen a beszélgetéseik során.

88 Staged  (2020)

dráma | vígjáték

David Tennant és Michael Sheen két színészt alakít, akiknek West End-i darabját a Covid-19 miatt leállították, de a rendező rábeszélte őket, hogy folytassák a próbákat online... több»