5 sorozat- és évadpremier, amire érdemes lesz rákattannod a héten (sorozat ajánló, 28. hét, 2023)

Bár lassan mindenki irányba áll és elindul valamerre nyaralni, azért senki se felejtse otthon a tabletjét, amin a nyaralás esti óráiban szentelhet egy kis időt kedvenc sorozatainak is. E téren a nagyobb streaming szolgáltatók, mint a Netflix, az AppleTV+ vagy az Amazon Prime ezen a héten is segítségünkre lesz, hiszen több új sorozat- és évadpremier is várható az előttünk álló napokban. Mi most ötöt mutatunk meg nektek, amiket szerintünk nem érdemes kihagyni.

#5

krimi | misztikus | vígjáték

Apple TV+

A második évad egy másik afterpartyra és egy szinte teljesen új szereplőgárdára fog koncentrálni. Egy esküvőn játszódik majd, ahol a vőlegényt meggyilkolják. több»

Danner nyomozó visszatér, hogy a második évadban is a saját módszereivel oldjon meg egy gyilkossági ügyet. Ezúttal is egy afterparti áll a középpontban, méghozzá egy esküvőé. Ki a gyilkos? Mi az indíték? Ki hazudik és miért? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kell választ találnia Danner nyomozónak. Ahogy azt már az első évadban megszokhattuk, mindezt kifejezetten humoros formában tálalja a sorozat, amelynek évadpremierje július 12-én lesz az AppleTV+-on.
#4

68 A Hillsong titkai  (2023)

(1)

dokumentum | krimi

Disney+

Amerika egyik legsikeresebb megatemplomának botrányához és a két prominens lelkész elbocsátásához vezető oknyomozó riport feltárása. több»

A négy részes dokumentumfilm-sorozata a Vanity Fair újságíróinak, Alex Frenchnek és Dan Adlernek a megatemplom botrányairól szóló kirobbanó riportjain alapul. A sorozatban Carl és Laura Lentz volt lelkipásztorok első interjúja látható, az egyházból – amelynek éveken át zenészek, színészek, sportolók és más hírességek is a hívői voltak – való nyilvános kilépésük óta. A dokumentumfilm emellett megható beszélgetéseket tartalmaz számos hívővel, mialatt a globális elszámoltatások még mindig nem zárultak le, ráadásul az egyház újabb és újabb leleplezésekkel szembesül. Az újságírók, történészek és politikusok friss riportjaival és elemzéseivel a sorozat a szenzációhajhász címlapsztorikon túlmutatva vizsgálja meg az egyház régóta tartó védekezési módszereit, amelyeket a visszaélések eltussolása érdekében alkalmaznak. Július 12-től a Disney+-on.
#3

vígjáték

Netflix

A fekete, plus size és újonnan egyedülálló Mavis váratlanul azzal találja szemben magát, hogy újra kell építenie az életét, miután egyedül maradt, de elhatározza, hogy... több»

Mavis története, aki egy kegyetlen szakítás után próbálja meg újra összerakni az életét. Mavis túlsúlyos, de ez nem akadályozhatja meg abban, hogy valóra váltsa az álmait. Stylistként dolgozik és úgy dönt, hogy munkáját a plus size nők felé irányítja. A komédia július 13-án debütál a Netflixen.
#2

dráma | sci-fi

Apple TV+

A nagy Galaktikus Birodalom bukásáról és egy csapat száműzöttről szóló történet a második évadban is folytatódik, és láthatjuk, miként próbálják kétségbeesetten... több»

A nagy Galaktikus Birodalom bukásáról és egy csapat száműzöttről szóló történet a második évadban is folytatódik, és láthatjuk, miként próbálják kétségbeesetten újjáépíteni a civilizációt, vagy inkább annak látszatát. Egy évszázad telt el az első évad eseményei óta, az Alapítvány és a Galaktikus Birodalom pedig a széthullás peremére sodródott. Ezzel együtt az emberiség túlélése is veszélybe került. Évadpremier július 14-én az AppleTV+-on.
#1

dráma | romantikus

Amazon Prime Video

Belly régebben számolta a napokat, amikor visszatérhet Cousins Beachre, de mivel Conrad és Jeremiah a szívéért harcol, és Susannah rákja visszatér, nem biztos, hogy a nyár valaha... több»

Bella épp azt a korszakot éli, amikor a gondtalan tiniből szép lassan felnőtté válik. Ez sosem egyszerű folyamat, főleg ha az ember lánya két srác között kell, hogy döntsön. És akkor még nem említettük az édesanyja egészségügyi problémáit, amelyek csak még jobban felkavarják Bella életét. Hogy miként dönt és hogyan segít az anyjának, az a július 14-i premier után kiderül az Amazon Prime-on.