5 új streaming film, amit érdemes megnézni idén tavasszal

Idén tavasszal is elég jó és vegyes kínálattal jönnek a nagy streaming szolgáltatók, hogy versengjenek a figyelmünkért! John Cena például újra megcsillogtathatja komikusi képességeit és végre érkezik egy új Anne Hathaway film is!

Az alábbiakban jöjjenek tehát a Netflixre, a Prime Video, az Apple TV+ és a többi csatornára érkező legérdekesebb alkotások, a vígjátékoktól a drámákig!

Ezt az 5 filmet érdemes felvenned a lejátszási listádra 2024 tavaszán!

#5

dráma

Amazon Prime Video

Sophie, a 40 éves elvált anya dacol a hőséggel, hogy lányával együtt elmenjen Coachellára, miután apja lemondja a közös utazásukat.

Május 2.-tól, a Prime Video műsorán. / Ismerős a filmes toposz, amiben egy hatalmas zenei fesztivál legnépszerűbb zenekarának énekese lecsap a nőre? Nos, ez történik Anne Hathawayjel is a 2017-es Robinne Lee-regény adaptációban, amely egy 40 éves egyedülálló anyukáról (Hathaway) szól, aki viharos románcba kezd egy népszerű fiúzenekar 24 éves frontemberével (Nicholas Galitzine - épp a Mary&George című kosztümös sorozatban alakít nagyot).
#4

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Életrajzi film Shirley Chisholmról, Amerika első fekete kongresszusi képviselőnőjéről. több»

Március 22-től, a Netflix műsorán! / Az Oscar-díjas Regina King alakítja a főszerepet a Shirley Chisholmról készült életrajzi filmjében. Chisholm az Egyesült Államok első fekete kongresszusi képviselőnője volt - aki 1972-ben az első afroamerikai, aki egy nagy párt elnökjelöltségéért indult, valamint az első nő, aki a Demokrata Párt jelöltségéért indult. A brooklyni születésű Chisholm nyíltan kiállt a nők és a kisebbségek jogaiért, és a kampánya során tapasztalt diszkrimináció ellenére az előválasztási szavazatok 10 százalékát szerezte meg, így válva inspiráló személyiséggé. A filmben King ismét együtt dolgozik John Ridley író-rendezővel, aki az ABC American Crime című sorozatát készítette, amelyért King 2015-ben és 2016-ban két Emmy-díjat nyert.
#3

62 Országúti diszkó  (2024)

(22) (14)

akció | thriller

Amazon Prime Video

Egy volt UFC-bunyós a megélhetéséért küzd. Miután egy Florida Keys-i roadhouse tulajdonosa rátalál, hogy a kocsijában alszik, kidobóember lesz, és belekeveredik a törvényen... több»

Március 21-től, a Prime Video műsorán. / Jake Gyllenhaal a főhőse a Patrick Swayze főszereplésével készült 80-as évekbeli klasszikus remake-jének, amelyben egy egykori UFC-bunyóst alakít, aki munkát vállal egy titokzatos floridai roadhouse-ban. A filmben pedig nem más debütál színészként, mint Conor McGregor, mint fő rosszfiú!
#2

akció | fantasy | kaland

Netflix

Egy kötelességtudó leány beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, ám kiderül, hogy a királyi család egy ősi adósság törlesztésére akarja őt felhasználni... több»

Már nézhető a Netflix műsorán! / A Stranger Thingsből ismert Millie Bobby Brown játssza a főszerepet ebben a fantasyfilmben, amely egy fiatal lányról szól, akinek álomesküvője egy királyi családban rémálommá válik, amikor kiderül, hogy valójában egy sárkány áldozatául szánják... De ahelyett, hogy engedelmesen meghalna, kiharcolja magát börtönéből, hogy bosszút álljon azokon, akik odadobták őt.
#1

60 Ricky Stanicky  (2024)

(5)

vígjáték

Amazon Prime Video

Amikor három tinédzser csínyt követ el, és felgyújt egy házat, létrehoznak egy Ricky Stanicky nevű hamis személyt, hogy magára vállalja a felelősséget. Húsz évvel később... több»

Már nézhető a Prime Video műsortárában! / Zac Efron, Andrew Santino és Jermaine Fowler gyerekkori legjobb barátokat alakítanak ebben a 2010-es évekbeli vígjátékokat idéző filmben, akik kiskamaszként kitaláltak egy Ricky Stanicky nevű képzeletbeli barátot, hogy bűnbakként használhassák, ha valami vállalhatatlant tesznek. Ezt felnőttként is gátlástalanul folytatják, és egy sor balhé után kénytelenek felbérelni egy durva celeb-imitátort (John Cena), hogy játssza el Rickyt, mielőtt minden borul...