Nehéz lesz megnyugodni Matthew Perry rajongóinak, miután kiolvasták a színész rövidesen megjelenő Friends, Lovers and the Big Terrible Thing című életrajzi kötetét.

Néhány felkavaró részlet már az elmúlt napokban is napvilágot látott, ám úgy tűnik. hogy mindez csupán a jéghegy csúcsa, lentebb össze is gyűjtöttünk öt olyan részletet, amely garantáltan mindenkinél kiveri majd a biztosítékot.

1. Perryt kétségkívül a legtöbben a Jóbarátok sorozatból ismerik. A hirtelen jött siker igencsak megviselte őt, amelyen alkohollal próbált meg “könnyíteni”. Perry ezúttal azt is elárulta, hogy kis híján belehalt a függőségébe, és hogy az is előfordult, hogy 55 Vicodin tablettát és egy liter vodkát fogyasztott el, csak hogy átvészelje a napot.

2. A színészt arról is nyíltan ír a könyvében, hogy az elmúlt években 14 műtéten esett át, saját bevallása szerint az emésztőrendszere teljesen tönkrement, illetve  egy éven keresztül kolosztómiás zsákot kellett hordania.

3. Perry elárulta, hogy folyamatos küzdelmei volta a rehabilitálása során a személyzettel, akik meg voltak győződve arról, hogy a színész tagadja, hogy fájdalmai vannak. Orvosai megállapították, hogy opioidok miatt olyan székrekedése lett, hogy szétrepedt a vastagbele.

4. A könyv talán legszomorúbb pillanatai közé tartoznak a szerelem megtalálására tett számos sikertelen próbálkozásának részletezése. Perry 2020-ban egy svájci elvonón kérte meg egy korábbi barátnője kezét. Bár nem nevezi meg a hölgyet, biztosra vehető, hogy volt menyasszonya, Molly Hurwitz az, aki az irodalmi menedzsere is egyben.

5. Bár Perry ragaszkodik ahhoz az állításához, hogy a Jóbarátok forgatásán sosem állt semmilyen szer hatása alatt, tény, hogy előfordult, hogy eszméletét vesztette a Central Perkben látható kanapén ülve, majd Matt LeBlanc-nak kellett őt felébresztenie, hogy elmondja a szövegét.