7 új sorozat és évad, amit látni kell 2023 augusztusában! (toplista)

Augusztus számos igazi "csemegét" tartogat a sorozatok rajongói számára. Bár a legnagyobb szolgáltatók több nagy címet is bejelentettek, van itt azonban még néhány izgalmas folytatás, amelyekről nem érdemes lemaradni a legforróbb napokban. Mutatunk tehát 7 további olyan produkciót, amelyek az előttünk álló napokban és hetekben térnek vissza a képernyőkre.

akció | dráma | fantasy

Netflix

A Ragnarök a harmadik évadban Thor (Magne) és Loki (Laurits) reinkarnációinak konfliktusa felé tart. A második évad azzal ért véget, hogy Laurtis megkaparintotta a saját férgét,... több»

Van egy jó és rossz hírünk is van a Ragnarök rajongóknak. A Netflix augusztus 24-én mutatja be az északi legendák ihlette skandináv fantasy-sorozat harmadik és egyben utolsó évadát. A Ragnarök egy dráma a felnőtté válásról és az északi mitológia legendáinak modern értelmezése.A sorozat egy kitalált kisvárosban, Eddában játszódik, melynek hátterében a csodálatos, lélegzetelállító norvég vidék áll.

dráma | fantasy | sci-fi

Apple TV+

Néhány hónap telt el a közelmúlt eseményei óta, és az idegenek fokozzák támadásaikat az emberek elleni kíméletlen háborúban. több»

Augusztus 23-án indul az Apple TV+-on az Invázió második évada. Idegenek érkeznek a Földre, akik hatalmas fenyegetést jelentenek az emberiségre. Öt hétköznapi ember szemszögéből szemléljük a történéseket, akik megpróbálnak túlélni a globális káosz közepette.

dráma

HBO Max

A hetedik évadban a szövetségek folytonosan változnak. A régi sebeket fegyverként használják fel. A lojalitást próbára teszik. Az árulás eposzi méreteket ölt. Az ellenségek... több»

Az HBO Maxon augusztus 13-án debütál Milliárdok nyomában utolsó évada. A hetedik évadban a korábbi szövetségek szétszakadnak, a régi sebek ugyanis nem gyógyulnak, ráadásul mindenki lojalitása próbatétel elé kerül.

dráma | krimi | vígjáték

Disney+

A 3. évad cselekménye a 2. évad befejezése alapján Charles, Oliver és Mabel nyomozása lesz Ben Glenroy meggyilkolásának ügyében. több»

A Gyilkos a házban harmadik évadát gyakorlatilag mindenki izgatottan várja, és amelynek debütálása augusztus 8-án kerül sor a Disney+-on. A széria egy New York-i bérház lakóinak történetét hozza el, akik munkaidő után bűnügyi podcastot készítenek. A Steve Martin, Martin Short és Selena Gomez által alakított három szomszéd kalandjait elmesélő eddigi két évadot a kritikusok és a filmipar is elismeréssel fogadta.

dráma | életrajzi | sportfilm

HBO Max

Paul Westhead, Pat Riley és Magic különféle kihívásokkal néznek szembe. Jerry West megteszi következő lépését az általános igazgatóvá válás irányba. Az apaság is szóba... több»

A Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelekedése második évadának premierjére augusztus 6-án kerül sor. Az Oscar-díjas Adam McKay által készített HBO Max sorozat a Los Angeles Lakers játékosainak szakmai sikereit és kulisszák mögötti életét mutatja be, akik az 1980-as években az egyik legsikeresebb és játékosai voltak, majd igazi legendákká váltak.

dráma | romantikus

Netflix

Nick és Charlie eligazodik az új kapcsolatukban, Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) váratlan kihívásokkal néznek szembe, Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney) pedig... több»

A Fülig beléd zúgtam második évada augusztus 3-án debütál a Netflixen. A népszerű brit képregény filmadaptációja egy középiskolás diákpárról szól, akik megtapasztalják az első szerelmet: vizsgákkal a hátuk mögött, egy párizsi utazással és a közelgő bállal Nick, Charlie és barátaik végigjárják az élet, a szerelem és a barátság  legmélyebb völgyeit és magaslatait.

dráma | vígjáték

Disney+

A második évadban kiderül, hogy egy étterem vezetésénél csak egy új étterem megnyitása nehezebb, és a csapatnak az engedélyek és vállalkozások őrült bürokráciájával is... több»

A tavalyi év egyik legnézettebb sorozata, A mackó augusztus 2-án visszatér a Disney+-on. A második évadban Carmy (Jeremy Allen White), Sydney (Ayo Edebiri) és Richie (Ebon Moss-Bachrach) arra az ambiciózus feladatra vállalkoznak, hogy egy szendvicsbárt kifinomultabb létesítménnyé alakítsanak át. Ez azonban nem lesz könnyű feladat.