Történelmet írt A Bridgerton család, igaz, már nem első alkalommal. A Netflix sorozata eddig két évadot ért meg, de nagyjából a házat és a nagyi ezüstjét is fel lehet rá tenni, hogy lesz harmadik és akár további évadok is. Hogy miért? Mert A Bridgerton család történelmet írt.

Már az első évad is rekordernek számított, ugyanis a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában magasan a legnézettebb angol nyelvű sorozata volt. A Netflix az erről szóló listát mindig a premier utáni 28 nap elteltének vizsgálatával készíti el. Ebben az időintervallumban az első évad nem kevesebb mint 625,49 millió órányi nézettséget produkált. Ez átszámítva nagyjából 26,06 millió napot, vagyis durván 71 355 évet jelent. Ennyi időt töltöttek a rajongók világszerte az első évaddal.

De ez már nem számít rekordnak, ugyanis a Bridgerton család lenyomta a Bridgerton családot! Egészen pontosan a most futó második évad nyomta le az elsőt a premier utáni 28 napot figyelembe véve. A nézettségi adatok szerint, ha nem is sokkal, de a második évad 627,11 millió órát vette el a rajongók életéből, ami átszámolva 26,13 millió napot, azaz 71 540 évet jelent. Szép hosszú idő.

Szép hosszú idő, amivel egyébként a Bridgerton kompánia a fasorban sincs, ugyanis van egy Netflix-sorozat, ami ennek a többszörösét produkálta. Nem nagy meglepetés: a Nyerd meg az életedről van szó. A koreai thriller-sorozat az első 28 napja alatt világszerte 1,65 milliárd órányi nézettséget tudott felmutatni. A teljesség kedvéért ez 68,75 millió napot, tehát 188 231 évet jelent…