Szinte nem telik el úgy nap az utóbbi hetekben, hogy ne érkezne újabb és újabb hír a Bosszúállók: Végjátékkal kapcsolatban.

Bár maga a rendezőpáros nyilatkozta azt korábban, hogy az előzetesek alighanem egy kicsit félrevezetőek, hiszen a stúdiók egy ilyen film esetében is, mint a Végjáték, mindent elkövetnek, hogy becsalogassák a nézőket a mozikba.

Mindehhez valószínűleg nem is kell sokat tennie a továbbiakban a Marvelnek, hiszen a produkció már így is az év legjobban várt filmjei közé tartozik. És máris megjelentek az első becslések, vajon hogy is teljesít majd a film a kasszáknál.

Bár tavaly a Bosszúállók: Végtelen háború sorra bevételi rekordokat döntött, a 640 millió dolláros összeg csak a nyitóhétvégén összejött, minden korábbi becslést felülmúlva ezzel. Most azonban a Végjáték alkotói még ennél is messzebbre mennek. Feltételezhetően ugyanis a Végjáték bevétele csak a nyitóhétvégén 800 millió dollárra sikeredik majd, ezzel pedig csatlakozik a filmtörténelem leggrandiózusosabb filmalkotásai közé.

A film a hazai mozikban ez év április 25-től lesz megtekinthető.