Hatalmasat ment az idei évben a Netflix animációs sorozata, amelyhez alig egy hónappal a megjelenése után már be is jelentették a második évadot. A kék szemű szamuráj ráadásul nemcsak világszerte, hanem a hazai előfizetők körében is tarolt.

A Jane Wu rendezésében készült produkció 100 százalékos értékelést kapott a kritkusoktól, míg a nézők 96 százalékra értékelték azt, mindemellett a hazai előfizetők is 96 százalékra értékelték a Mafabon.

A sorozat a 17. századi Edo-korabeli Japánban játszódik, a cselekmény pedig Mizut, egy kivételes tehetségű kardmester történetét követi, aki álruhában járja az országot, hogy bosszút állhasson.

“Azt szeretnénk, ha az emberek belemerülnének, és elmerülnének a történetben és a művészi színvonalban, és elfelejtenék, hogy animációt néznek” - nyilatkozta korábban Michael Green, a sorozat társalkotója.

A sorozat eredeti szinkronszerepeiben Cary-Hiroyuki Tagawa, Brenda Song, Masi Oka, Randall Park, Maya Erskine, George Takei, Darren Barnet és Christine Ko hallhatók. A A kék szemű szamuráj tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

Az Edo-korabeli Japánban egy kardforgató mester álruhában él, és bosszúra készül. több»