#9

72 Az önző óriás  (2013)

(1)

dráma

Arbort és Swiftyt kizárják az iskolából. Találkoznak Kittennel, a hulladékkereskedővel, aki munkát ad a kamaszoknak. Lovas kocsival járják a környéket és fémet gyűjtenek.... több»

#8

76 Red Road  (2006)

dráma | misztikus | thriller

Jackie térkamera figyelőként dolgozik, és egy nap a munkája közben egy múltbéli ismerősét látja meg, akinek a nyomába ered. több»

#7

84 Minden vagy semmi  (2002)

(3)

dráma

A Minden vagy semmi című dráma középpontjában egy család áll. Az anya, Penny szerelme férje iránt már régen elpárolgott. Phil csendes, kedves ember, ám nagyon zárkózott.... több»

#6

80 A bűn hálójában  (2007)

(5) (1)

dráma

Jack Burridge fiatalon, brutális módon elkövetett gyilkosságért éveket töltött börtönben. Szabadulása után egy új városban készül új életet kezdeni. Tanácsadója, mintha... több»

#5

60 London Road  (2015)

(2)

misztikus | musical | thriller

2006-ban egy csendes, vidéki kisvárosban, Ipswichben öt nő holttestére bukkannak. Amikor egy helyit megvádolnak, majd elítélnek a gyilkosságok elkövetésével, a közösségnek a... több»

#4

63 Bikatöke  (2005)

vígjáték

A Bikatöke című film lényegében Tristram Shandy egyedi módon bemutatott életének krónikája. Tristram életében egy drámai fordulat veszi kezdetetét amikor a rendezőasszisztens... több»

#3

71 Édes kamaszkor  (2002)

(1)

dráma | krimi

Liam anyja, Jean börtönben van és a fia tizenhatodik születésnapján engedik szabadlábra. Liam úgy dönt, hogy mostmár minden máshogy lesz, olyan családi légkörröl álmodozik,... több»

#2

dráma

Aaron egy skót kis halászközösségben él. Egy furcsa halászbaleset - amelyben öt férfi meghalt, köztük a testvére is - egyetlen túlélője. A lakosok Aaront kezdik el... több»

#1

73 Wild Bill  (2011)

dráma

A történet Bill Hayward körül forog, akit 8 évnyi börtönbüntetés után feltételes szabadlábra helyeznek. Bill első útja kapásból haza vezet, hogy újra láthassa 11 és 15... több»