A 4 legjobb új sorozat, amit ezen a héten streamelhetsz (március 25-31, Netflix, Disney+, SkyShowtime)

Ha valahogy az a lehetetlen helyzet állna fent, hogy a hétre/közeljövőre nincs néznivalód, akkor ez most gyorsan megváltozik! Jön például Ewan McGregor új sorozata, az Egy úr Moszkvában és már csemegék is!

A streaming szolgáltatók új drámákkal, vígjátékokkal, dokumentumfilmekkel töltik fel könyvtáraikat!

Amennyiben pedig van előfizetésetek adott műsort kínáló szolgáltatóhoz, elég csak a sorozat mafab adatlapjára menni, kattintani a streaming ikonra és már indulhat is a lejátszás!

#4

Netflix

A megmérettetés folytatódik a harmadik évadban is – egy újabb csapat tehetséges cukrászt ismerhetünk meg, akik igazi süticsodákat készítenek, és versenyeznek a fődíjért. több»

A 3. évad a Netflix sütőverseny-sorozatából március 29-én, pénteken tér vissza. Az Is It Cake? című műsorban az amatőr cukrászoknak fantasztikus, valósághűnek tűnő sütemények készítése a feladatuk. A vendégzsűrinek a sütemény és a modell között kell tippelnie, mielőtt felvágják, hogy kiderüljön, tortáról van-e szó. A Netflix szokásához híven a 3. évadának teljes egésze egyszerre landol a streameren.  
#3

60 Lázadó Nell  (2024)

(1)

akció | dráma | kaland

Disney+

A gyilkossággal vádolt Nell Jackson kénytelen fosztogatásból élni két nővérével. Egy Billy Blind nevű bátor szellem segítségével rájön, hogy a sors nem véletlenül vezette... több»

A Disney+ legújabb történelmi sorozata ezen a héten a 18. századi Nagy-Britanniába kalauzol el minket, ahol Louisa Harland egy fantázia-összeesküvésbe keveredett útonállót alakít. Harland játssza Nellt, akit gyilkossággal vádolnak, és a következő kézenfekvő lépésként hírhedt országúti banditává válik. Egészen addig, amíg egy Billy Blind nevű különös szellem el nem jön hozzá, hogy segítsen neki harcolni egy kétszínű gróf ellen, akinek tervei vannak Nell-lel. A sorozat mind a nyolc epizódja március 29-én, pénteken kerül fel a Disney +-ra.
#2

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfilm két szemszögből meséli el a humorista és színész Steve Martin történetét – a múlt és a jelen perspektívájából. több»

Rendező: Morgan Neville
Szereplők: Steve Martin
Az Apple TV+ dokusorozat március 29-én, pénteken jelenik meg. Mint látható, ez egy kétrészes sorozat, amelynek mindkét része egyszerre landol az Apple TV+-on. Az első rész címe "Akkor", és arról szól, hogyan vetette meg Steve Martin a lábát a szórakoztatóiparban, mielőtt 35 évesen szünetet tartott. A 'Most' Martin jelenlegi karrierjét, valamint a közelmúltban elért sikereit és magánéletét veszi górcső alá.  
#1

dráma | thriller | történelmi

SkyShowtime

Egy orosz arisztokrata megmenekül a haláltól, és házi őrizetbe kerül, miközben a bolsevik forradalom zajlik a szemei előtt. több»

A Paramount Plus történelmi drámája március 29-én, pénteken debütál Amor Towles regényének adaptációjával. Az Egy úr Moszkvában című sorozatban Ewan McGregor játssza Alexander Rosztov grófot. Az orosz forradalom után Rosztovot házi őrizetbe helyezik egy szállodában, ahol végül több évtizedig él. A világ lassan elhalad mellette, miközben ő új barátokat szerez, és új életet talál a szállodában.