Úgy tűnik, hogy a Disney-nél további meseklasszikusok élőszereplős változataival készülnek a jövőben. A legfrissebb pletykák szerint ugyanis a stúdiónál gőzerővel zajlanak egy új Hercules előkészületei.

A The Hollywood Reporter magazin legfrissebb értesülései szerint ugyanis a filmhez máris szerződtették Anthony és Joe Russot, akik producerként vesznek részt a munkálatokban. Azt azonban továbbra is csupán találgatni lehet, hogy ki foglalhatja majd el a rendezői széket. Potenciális jelöltként Jon Favreau és Gore Verbinski neve is felmerült már, noha bármelyikük nagy valószínűséggel remek választás lenne.

Favreau ugyanis már két élőszereplős adaptációt is készített, amelyek nem kis sikert arattak a rajongók körében, emlékezzünk csak vissza A dzsungel könyvére és a tavaly mozikba került  Oroszlánkirályra. Verbinski pedig gyakorlatilag megalapozta a A Karib-tenger kalózai franchise-tA Fekete Gyöngy átkával.

Noha egyelőre nincsenek további információk Herculessel kapcsolatban, mindenesetre annyi még biztosra tudható, hogy a forgatókönyvön David Callaham dolgozik majd.