Mindössze hat óra leforgása alatt teljesen felbolygatta a filmes világot a hír, hogy a Sony és a Marvel korábbi megállapodása a  Pókember filmek kapcsán teljesen felborult.

Ez idő alatt mindkét stúdió kapott hideget és meleget egyaránt, a rajongók egy tiltakozás hullámban próbálták meg bojkottálni a stúdiót, a Sony részvényei pedig egy picit zuhantak is. Mostanáig azonban nem igazán lehetett hallani arról, hogy bármelyik szuperhőst alakító sztár nyilatkozott volna az ügyben.

A csendet végül a Bosszúállók csapatában Sólyomszemet alakító Jeremy Renner törte meg, aki a Marvel atyjának, Stan Lee nevében kérte a Sonyt, hogy hozza vissza a MCU-ba Pókembert. A sztár mindezt egy instagram posztban tette közzé, amelyben udvariasan előre meg is köszönte, hogy a stúdió megteszi a szükséges lépéseket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hey @sonypictures we want Spider-Man back to @therealstanlee and @marvel please, thank you #congrats #spidermanrocks #???? #please

Jeremy Renner (@renner4real) által megosztott bejegyzés, Aug 20., 2019, időpont: 7:16 (PDT időzóna szerint)

Bár a Variety magazin legutóbbi értesülései szerint egyelőre nincs minden veszve, Disney és a Sony is hajlandó újratárgyalni a feltételeket, az újabb megállapodásról azonban egyik stúdió sem adott ki hivatalos közleményt, így a rajongók alighanem továbbra is tűkön ülve várják, miként is alakul Peter Parker sorsa a jövőben.