2019.04.18   szerző: csd   hozzászólások: 0

Mindössze 7 nap van hátra a Bosszúállók: Végjáték hazai premierjéig, a Marvel pedig rendre bombázza a rajongókat az újabbnál újabb előzetesekkel és tévészpotokkal.

A Bosszúállók új tévészpotjában kiderül, ki az figura, aki korábban hiányzott az előzetesekbőlA kép forrása: Movieweb

Az utóbbi hónapokban rendre vált bizonyossá, hogy mely karakterekkel nem találkozhatnak majd a filmes univerzum negyedik fázisában. És bár egyelőre az is kérdéses, hogy hőseink miként is bosszulják meg elvesztett társaikat, vagy épp sikerül-e visszatérniük a harcban elesetteknek.

Mostanra azonban kiderült, hogy az eddig rejtegetett karakter nem más, mint Peppert Potts. A karaktert megformáló Gwyneth Paltrow korábban hivatalosan is megerősítette, hogy a negyedik fázis munkálataiban már nem vesz részt, és bár nem kizárt, hogy Tony Starkkal együtt Potts visszatérhet néhány kisebb cameo erejéig, nagy valószínűséggel a nézők utoljára találkozhatnak vele a mozivásznon.

A Bosszzúállók: Végjáték ez év április 25-én érkezik a hazai mozikba.

akció | kaland | sci-fi

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»