Az igazán elszánt rajongók számára van egy igazán remek hírünk, hiszen Tony Stark háza, amelyben sokáig úgy tűnt visszavonultan él majd, miután sikerült hazatérnie a Titánról, végre kibérelhető.

Az ingatlan bérleti díja 335 dollárba kerül egy éjszakára, amely ráadásul alig 20 percnyire található a Hartsfield–Jackson Atlanta Nemzetközi Repülőtértől. „ Szükséged van egy helyre, ahol lazíthatsz, de nem szeretnél fél óránál többet utazni Atlantából. Szükséged van egy helyre, ahol újra egyesítheted az elit csapatodat?” – olvasható az ingatlan Airbnb hirdetésében.

Tony Stark legutóbbi otthona három hálószobát és ugyanennyi fürdőszobát foglal magába, sajnos azonban sem a dohányzás, sem a partizás és különböző rendezvények szervezése sem megengedett a házban.

Az ingatlan a Bosszúállók: Végjáték cselekményében központi szerepet tölt be, így alighanem egy igazi zarándokhellyé is válhat majd a jövőben. A Marvel filmesuniverzum harmadik fázisa azonban még nem zárult le, hiszen idén júliusban érkezik még a Pókember – Idegenben.