Továbbra is Bridgerton-lázban ég a fél világ, a sorozat második évadját nem nagyon lehet letaszítani a Netflix nézettségi listájának éléről. Mivel az egész sorozat egy regénysorozaton alapul és a nézettsége is rekordokat döntöget, aligha lepődhet meg azon bárki, hogy a Netflix máris a harmadik évadon dolgozik. De emellett egy spin-off is készülőben van!

Mostanra az is kiderült, hogy a mellékág miként kapcsolódik majd a sorozathoz. A történet egyik legérdekesebb alakja kétségtelenül Charlotte királynő, aki az első színesbőrű uralkodónő a trónon. Általa pedig a színesbőrűek is integrálódhattak az arisztokráciába. Ami viszont egyelőre nincs kifejtve a sorozatban, az az, hogy miként is került ő a trónra. 

Erről fog szólni a spin-off, amely így természetesen korábban fog játszódni, mint a sorozat epizódjai. Ennek megfelelően a királynőt nem Golda Rosheuvel fogja játszani (bár a hírek szerint néhány jelenetre ő is felbukkan majd), hanem India Ria Amarteifio. A színésznő korábban olyan sorozatokban szerepelt, mint a Kihantolt bűnök vagy a Szexoktatás. Mellette egy másik színésznő kilétére is fény derült. A fiatal Lady Danburyt Arsema Thomas fogja eljátszani, aki még csak most kezdi színészi pályafutását. 

De nem csak a mellékágról derültek ki érdekes hírek, hanem a harmadik évadról is! Két fontos szereplő, Anthony és Kate biztosan visszatérnek majd az új szezonban is és őket újra Jonathan Bailey és Simone Ashley fogja eljátszani. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy mások is visszatérnek-e a szereplők közül, illetve mikor kezdődhet el a forgatás.