A Csillagainkban a hiba rendezője készíti az X-Men következő spin-offjátA kép forrása: comicsalliance.com

A Fox leszerződtette Josh Boone-t a következő X-Men spin-off, a The New Mutants rendezői posztjára, melyben számos új mutánst ismerhetünk majd meg.

 Josh Boone, Hollywood egyik legújabb nagy felfedezettje kapta meg a lehetőséget, hogy elkészítse az X-Men franchise következő epizódját. Boone a rendezés mellett Knate Gwaltney-vel karöltve a film forgatókönyvének megírásából is kiveszi a részét. A New Mutants karakterei először 1982-ben jelentek meg a Marvel képregényeiben. 

Boone a Csillagainkban a hiba című filmjével egy csapásra betört az amerikai filmgyártás élvonalába. A Shailene Woodly és Ansel Elgort főszereplésével készült film nagy meglepetésre hatalmas kasszasiker lett, több mint 300 millió dolláros bevételre tett szert, miközben büdzséje mindössze 12 millió volt. Boone az új X-Men film mellett korábban már elkötelezte magát a Stephen King The Sand című regényének adaptációja mellett, mely a Warner égisze alatt készül majd, és melyből a stúdió négy részes franchise-t  tervez.

 Az X-Men széria rajongói a következő években ezzel együtt öt filmben találkozhatnak a népszerű mutánsokkal. Jövő év elején érkezik a Ryan Reynolds főszereplésével készült Deadpool, melyet az X-Men: Apocalypse, a harmadik Rozsomák film, és a Channing Tatum nevével fémjelzett spin-off, a Gambit követ majd.