A Die Hard és az Indiana Jones találkozik a John Wick rendezőjének új filmjében

Chad Stahelski az elmúlt években olyan filmekkel szerzett magának rendezőként hírnevet, mint a John Wick filmszéria, napjainkban pedig nagyon úgy tűnik, hogy a pályát kaszkadőrként kezdő filmes szakember karrierje felívelőben van.

Bár a John Wick: 4. felvonás-ra a 2022-ig kell várniuk a rajongóknak, Stahelski további izgalmas produkciókkal készül a jövőre nézve, a Hegylakó reboot mellett ugyanis a New Line Cinema égisze alatt készülhet el a Classified című akció-thriller, amely egy sokak számára ismerős helyszínen játszódik majd.

Bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi mindenesetre már most tudható, hogy Az elveszett frigyláda fosztogatói filmből ismert szigorúan őrzött bunkerben játszódik majd, ahol az Egyesült Államok a második világháború idején zsákmányolt, veszélyesnek minősített értéktárgyakat tárolja.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a film alapötlete a Drágán add az életed! filmekhez hasonlít majd, szóval egy igazán feszült hangulatú akciófilmre számíthatunk. Egyelőre bővebb információk ugyan nem láttak napvilágot a projekttel kapcsolatban, a közeljövőben azonban gyakrabban is hallgatunk még az előkészületekről.