A Disney ismét elhalasztotta  a Free Guy és a Halál a Níluson premierjét

Az már egy ideje borítékolható, hogy az idei moziszezont elfelejthetjük, bár mostanáig még mindig akadt néhány olyan produkció, amelynek érdmes várni a premierjére.

A kialakult helyzet miatt szinte a teljes filmipar megfeneklett, a mozik azonban különösen megérzik a jelenlegi állapotot, szinte alig érkeznek friss megjelenések, a legnagyobb várományosok bemutatóját pedig rendre elhalasztották a stúdiók.

Mostanáig úgy tűnt, hogy Ryan Reynolds eszement akció-vígjátéka, a Free Guy még tarolhat az év végén, Kenneth Branagh rendezése, a Halál a Níluson pedig nagy valószínűséggel szintén nem kis érdeklődésre számíthatott volna.

Az eredeti tervek szerint a Free Guy december 10-én, a Halál a Níluson pedig december 17-én került volna a hazai mozikba, a Disney azonban idén mégsem jelenteti meg a fenti címeket, az új premierdátumokat pedig egyelőre nem jelölte meg a stúdió.

Utolsó “bástyaként” az idei évre a Monster Hunter és a Wonder Woman 1984 maradt, bár még így is jócskán van arra esély, hogy a Warner is visszahívja a produkciót.