A Fekete Párduc a Marvel James Bondja, hatalmas kritikai siker a film

A Marvel-univerzum legújabb darabját, a Fekete Párduc című filmet hétfő este mutatták be az újságíróknak és a filmkritikusoknak Hollywoodban, és az első reakciókból úgy tűnik, hogy a rajongóknak még nehezebb lesz kivárni, hogy ők is megnézhessék a filmet.

A szinte csak fekete szereplőkkel készült film ugyanis hatalmas és zajos sikert aratott az újságírók között, akik az elmúlt napokban főleg szuperlatívuszokban nyilatkoznak közösségi média-felületeiken a filmről.

Dicsérik a a történetet, a rendezést, az alakításokat és a főgonosz karakterét - sőt, sokan a legjobb Marvel-filmnek tartják, ami eddig készült. Sok kritikus kiemeli, hogy a film valódi konfliktusokat dolgoz fel és valódi, értékes üzenetet hordoz, amire nagy szüksége volt a szuperhős-filmeknek. 

"A legfeketébb film, ami valaha készült! Kiváló speciális effektek, remek történetvezetés, brilliáns alakítások. Ez a film úgy fog bevonulnii a történelembe, mint a Marvel legjobbja" - Jamie Broadnacks (Black Girl Nerds)

"A Fekete Párduc hihetetlen, mozgalmas és tartalmas. Egy szuperhős-film arról, hogy miért számít az ábrázolásmód és az identitás" - Jen Yamato (Los Angeles Times)

"Nem akartam, hogy ez a film végetérjen - és amikor megtörtént rögtön vissza akartam menni az elejére. Kemény akciók, okos történet, érzékletes személyiségeh" - Angie Han (Mashable) 

A Fekete párduc Ryan Coogler rendezésében, és Forest WhitakerLupita Nyong'oChadwick Boseman, és Michael B. Jordan szereplésével február 15-én debütál a mozikban.