A Google szétspoilerezte a Doctor Strange 2-t?

Bár a koronavírus alaposan beletenyerelt a Disney és a Marvel időrendjébe, ami a Marvel moziverzum negyedik fázisán is eléggé látszik. Gyakorlatilag eddig semmit nem tudtak bemutatni abból, amit eredetileg idénre terveztek. A sort így a WandaVízió sorozat nyithatja, amint A mandalóri második évada kifut. A sorozat a készítők bevallása szerint nagyon erősen kapcsolódni fog a készülő Doctor Strange az őrület multiverzumában mozihoz. A Google pedig a jelek szerint épp erről spoilerezett egy hatalmasat.

Mint köztudott, a Marvel a negyedik fázissal egészen új irányba terelné el a szuperhősök világát. Bevezetnék ugyanis a multiverzumot, amire már az utolsó filmekben is voltak utalások. És az elmúlt időszakban rengeteg hír érkezett arról, hogy a Doctor Strange az őrület multiverzumában mellett a harmadik Pókember mozi is erre a témára megy rá.

Ezzel kapcsolatban olyan pletykák is felröppentek, melyek szerint a két korábbi Pókember, Tobey Maguire és Andrew Garfield is felbukkanhatnak majd a filmben. Csakhogy a Google szerint nem is a Pókemberben, hanem már a Doctor Strange az őrület multiverzumában moziban is! Elég csak rákeresni a film stábjára, lesznek benne meglepetések!

Ami nem az, hogy kidobta Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wongy, valamint Tilda Swinton nevét. Ők már az első filmben is szerepeltek. De mellettük ott figyel még Elizabeth Olsen és Tom Hiddleston is, akik ugyebár Wandát és Lokit alakították. Ez bizonyítja, hogy kettejük saját Disney+-os sorozata valóban kötődni fog a filmhez.

Ami viszont még ennél is érdekesebb, hogy a stábtagok között ott szerepel Tobey Maguire és Andrew Garfield, sőt, Ryan Reynolds is! Ha hinni lehet a Google-nek, akkor tehát tényleg felbukkanhat a két korábbi Peter Parker is a filmben, de mellettük ezek szerint a rajongók által nagyon remélt Deadpool is csatlakozhat végre a Marvel moziverzumhoz.

Természetesen mindenféle hivatalos megerősítés hiányában mindezt érdemes egyszerű pletykaként, felvetésként, spekulációként, esetleg tévedésként kezelni. Vagyis nem érdemes készpénznek venni, hogy valóban látni fogjuk őket a filmben, vagy akár bármelyik későbbi Marvel alkotásban. Viszont a multiverzumban pont az a jó, hogy szinte mindenféle megkötés nélkül teszi lehetővé a Marvel számára, hogy az eddig a Sony vagy a Fox által teremtett hősöket is szépen beolvasszák a sajátok közé.