A Grincs: A zöld szőrmók ismét ellopja a Karácsonyt

Az utóbbi hónapokban nem sokat hallottunk az Illumination idei sikervárományos produkciójáról, de a stúdió végre megtörte a csendet. Itt A Grincs legújabb előzetese.

Friss előzetest kapott Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusának animációs adaptációja, A Grincs. A történet főhősét minden bizonnyal a legtöbben már ismerik, azoknak azonban, akik még nem találkoztak a címszereplő karakterrel annyit érdemes tudniuk, hogy adott egy zöld, zsémbes szőrmók, aki magányosan tengeti életét a barlangjában hűséges kutyája társaságában. Karácsony közeledtével a szomszédságában fekvő Kivalfa és lakói azonban megzavarják Grincs magányát a parádés ünnepségekkel. Amikor főhősünk rájön, hogy az apró község idén háromszor nagyobb Karácsonyi ünneplést tervez, úgy dönt, hogy ellopja az Ünnepet.

A filmet Dr. Seuss  műve, illetve Tommy Swerdlow, Michael LeSieur forgatókönyve nyomán Yarrow Cheney, Scott Mosier (Mae Day: The Crumbling of a Documentary, Eddie's Life Coach) rendezi, a sikervárományos produkció főhősének hangját az Oscar-díjra jelölt Benedict Cumberbatch kölcsönzi.

Hazai premierdátum: 2018.12.06

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: