A Netflix bemutatta az első magyar feliratos előzetest David Fincher új akció-thrilleréhez, A gyilkoshoz, amelynek főszerepében Michael Fassbender egy bérgyilkost alakít. 

A film világpremierje a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon lesz, majd októberben kerül a az amerikai mozikba limitált vásznon, a Netflixen pedig november 10-én debütál. 

A filmben Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte és Tilda Swinton is szerepel. A trailer Fincher jellegzetes stílusjegyeit hordozza, és egy olyan cselekményt sejtet, amelyben Fassbender karaktere egy nemzetközi hajtóvadászat során száll szembe a megbízóival. 

Ez a film Fincher visszatérését jelenti a Netflixre korábbi munkái, a Mank és a kritikusok által is elismert Mindhunter - Mit rejt a gyilkos agya után, utóbbit a remek értékelések ellenére, a magas gyártási költségek és viszonylag alacsony nézőszám miatt elkszáltak.

A gyilkos előzetesét idelent nézhetitek meg, a film friss plakátját a cikkünk galériájában találjátok.

67 A gyilkos  (2023)

akció | kaland | krimi

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»