A halottkém jelentése feltárta a Fear the Walking Dead 18 éves korában elhunyt színészének, Tyler Sanders halálának okát

Tyler Sanders, a Fear the Walking Dead, a Just Add Magic: Mystery City és a 911-Texas című produkciókban játszott szerepeiről ismert színész júniusban, 18 éves korában halt meg. 

A boncolási jegyzőkönyv szerint halálának oka baleset volt, és a fentanil, egy erős opioid hatása miatt következett be, írja a TMZ a A Los Angeles megyei orvosszakértőjére hivatkozva.

A források szerint "drogfogyasztásról volt szó, és a rendőrség egy műanyag szívószálat és fehér port talált a szobában, ahol meghalt".

A beszámolók szerint Tyler kábítószer problémákkal küzdött (heroin, kokain, LSD, gomba és Xanax), és otthonában tiltott drogokat találtak. Halálát a Los Angeles megyei orvosszakértő balesetnek nyilvánította. 

Halála után a színész ügynöke, Pedro Tapia a következőket mondta a Deadline-nak: "Tyler tehetséges színész volt, fényes jövővel. Csodálatos családból származik, és arra kérünk, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben az időszakban."