A Hangya 3: Befutottak az első vélemények, érdemes volt várni rá?

A következő héten érkezik a hazai mozikba A Hangya és a Darázs: Kvantumánia, amelyben már felbukkan az MCU következő főgonosza, Kang, a hódító is.

Peyton Reed indítja a Marvel ötödik fázisát, a premiervetítésre hétfő este Los Angelesben került sor, így már be is futottak az első vélemények a produkcióval kapcsolatban. A Kvantumánia persze tartogat néhány meglepetést, hiszen  Evangeline Lilly és Paul Rudd mellett Michael Douglas és Michelle Pfeiffer visszatérnek, Kangot pedig nem más, mint Jonathan Majors formálja meg, aki korábban a Loki sorozatban is felbukkant.

“Az emberek úgy érezték: Ó, ezek szórakoztató, remekül kimossa a szájízt, amit a Bosszúállók-filmek hagynak maguk után. Nem akarok ilyen lenni” - nyilatkozta a rendező korábban a filmmel kapcsolatban. De nézzük is egy kicsit részletesebben, mennyire sikerült Reednek megcsinálni azt a filmet, amit igazán szeretett volna.

“Kreatív, ellenállhatatlanul energikus és tele van remek akciójelenetekkel. Üdvözöljük Jonathan Majors-t - hihetetlenül menő a figurája. Az effektek pedig kiválóak” - írja Jazz Tangcay a Variety magazintól.

“Próbálom elképzelni azt, aki először vált jegyet Marvel-filmre, hogy mit ért azokból a mondatokból, amik elhangzanak (multiverzum, variáns. Majors nagyszerű Kangként, Michelle Pfeiffer pedig zseniálisan viszi a főszerepet” - írja az Uproxx magazintól Mike Ryan.

“Erős kezdés az 5. fázisban. Most már értem, miért hívják ‘Kvantumániának’. Jonathan Majors kiváló Kangként, és alig várom, hogy lássam, hova vezet ez az egész. 2 jelenetet kaptunk a stáblista után és mindkettő nagyon jó” - jegyzi meg Steven Weintraub a Collidertől.

“Ez egy hatalmas sci-fi kaland, gyönyörű világépítéssel, amely kicsit távol is áll a  Marveltől ebből a szempontból. De van humora, szíve, Kang teljesen jó és Michelle Pfeiffer ellopja a show-t” - írja Germain Lussier a Gizmodo magazintól.

A Hangy és a Darázs február 16-án érkezik a hazai mozikba.

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller | vígjáték

Nem tűnik túl jó ötletnek , amikor Cassie, Scott Lang lánya létrehoz egy olyan eszközt, amely lehetővé teszi a kommunikációt a Kvantumbirodalommal. Scott, Cassie és Hope Van... több»