Kevin Sorbo egy friss interjúban állította magáról azt, hogy szerinte ő maga is a cancel-kultúra áldozatává vált.

A színész a Fox Newsnak adott interjújában arról beszélt, hogy úgy véli, hogy Hollywood épp a keresztény és konzervatív nézetei miatt mellőzte őt. “Szomorú volt számomra, a menedzserem és az ügynököm annyi éven át azt mondta, hogy nem tudnak többé munkát szerezni, nem tudnak velem dolgozni, mert keresztény és konzervatív vagyok” - mondta a színész.

“Jelenleg nagy a megosztottság az országunkban, és ezt a mainstream média, a filmek és a televízió elmélyítik. Nem táplálok ilyen haragot és gyűlöletet az emberek iránt. Nekem más a nézőpontom” - tette hozzá Sorbo.

Sorbo 2014-ben kiállt Mel Gibson Passiója mellett, a Vocal Point című vallásos műsorban tett megjegyzései miatt azonban antiszemitizmussal vádolták meg. “Vajon akkoriban minden zsidó gyűlölte Jézust? Természetesen nem. Az emberek kiabáltak, hogy engedjék el a megrögzött bűnözőt. Ez benne van a könyvben. Ez tény” - mondta később a színész.

2021-ben pedig azt állította, hogy a Capitol Hillben történt zavargásokat valójában álruhás Antifa aktivisták követték el. Sorbo egyébként 25 éve saját stúdiót alapított feleségével.