A Jurassic World 3 az év legmegosztóbb filmje? Itt az első vélemények

A héten érkezik a hazai mozikba a Jurassic World: Világuralom, amely mondani se kell, hogy a franchise talán egyik legjobban várt epizódja. Az első vélemények pedig már be is futottak a produkcióról.

A Világuralom a franchise záróepizódjaként érkezik, a nagy fináléra pedig össze is hozták Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern, Omar Sy, Bryce Dallas Howard, BD Wong csapatát. A nagy kérdés, hogy ilyen parádés szereposztás mellett a film csakugyan hozza-e majd azt, amit a rajongók elvárnak tőle.

A Variety vezető művészeti szerkesztője, Jazz Tangcay elismerően nyilatkozott a filmről, "üvöltően szórakoztató kalandnak" nevezve azt. Tangcay azt is kijelentette, hogy a dinoszauruszok "nagyobbak és jobbak, mint valaha".

Clayton Davis, a Variety vezető szerkesztője "túlhajtott nosztalgiának" nevezte a filmet, miközben azt a következtetést vonta le, hogy a film egyszerűen "nagyon sok pénzt fog hozni".

A Digital Spy szerzője, Ian Sandwell "fináléhoz képest alulmúlhatónak" nevezte a filmet, bár Neill, Dern és Goldblum triójának jelenlétét mindenképp kiemelkedőnek találta, míg Perri Nemiroff, a Collider munkatársa Bryce Dallas Howard alakítását emelte ki a film csúcspontjaként.

Többen hangsúlyozták viszont, hogy mielőtt bárki megnézi az új Jurassic World filmet, érdemes a széria korábbi epizódjait is feleleveníteni, lentebb pedig össze is gyűjtöttünk még néhány további véleményt a közösségi felületekről.