A kis hablány, De Niro és világháborús akció: 6 új premierfilm, amin nem fogsz unatkozni a hétvégén (mozi + streaming)

Hétvégi programot keresel? Inkább behúzódnál a várható hőség elől hűsölni a nappaliba vagy egy moziba? Semmi gond, máris mutatunk hat új filmet, amit ezen a héten megcélozhatsz. Itt a várva várt új élőszereplős Disney-adaptáció, Robert De Niro is új vígjátékban szerepel, de jön egy második világháborús akciófilm is!

#6

68 Kokainmedve  (2023)

(23) (17)

thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat"... több»

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, amelyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért - kíván…
#5

72 Joyland  (2022)

(1)

dráma

HBO Max

Egy hagyományőrző pakisztáni család legkisebb fia háttértáncosként vállal munkát egy bollywoodi stílusú burleszkben, és beleszeret a show-t vezető transznemű nőbe. több»

Egy teljesen hétköznapi pakisztáni család történetét ismerhetjük meg, ahol a legfiatalabb gyermek úgy dönt, egy filmforgatáson próbál szerencsét. Nincsenek komoly tervei, csak egyszerű statiszta szeretne lenni egy show-ban. Csakhogy beleszeret a show vezetőjébe, a transznemű Bibába.
#4

akció | dráma | háborús

Netflix

A második világháború végén egy német katona eltűnt lánya, míg egy SS-csapat egy zsidó kincs nyomába ered. több»

Világháborús német kalandfilm? Igen! Egy német katona a második világháború végnapjaiban otthagyja a frontot és haza indul, hogy megkeresse az eltűnt lányát. Ám út közben egy utolsó SS-alakulat útjába kerül, akik egy titkos zsidó kincs rejtekhelyét keresik.
#3

65 Ráadásszerelem  (2023)

(7) (4)

dráma | romantikus | vígjáték

Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Mi van, ha egy véletlenszerű sms vezetett el életed szerelméhez? A Ráadásszerelem című romantikus vígjátékban Mira Ray úgy birkózik meg vőlegénye elvesztésével, hogy több... több»

Okozhat nagy bajt egy eltévedt SMS? Hozhat valami jót? Vagy elvezethet egy embert élete szerelméhez? Egy romantikus vígjátékban bármi megtörténhet… főleg, ha a tévelygő szerelmeseket Céline Dion vezeti helyes útra. Mira vőlegénye már két éve meghalt, ám a lány nem tudja elengedni: barátja régi telefonjára küldözget SMS-eket – de az a szám már valaki másé: és Rob nem érti, kitől származnak és kinek szólnak ezek a szerelemmel teli, bánatos üzik. Még szerencse, hogy Rob újságíró, és épp Céline Dionnal készít interjút. Amikor az énekesnő meghallja az érthetetlen SMS-ek történetét, elhatározza, hogy kinyomozza, mi lehet a titok. És ezzel persze mindent összezavar… aztán rendbe hoz.
#2

63 Ürömapám  (2022)

(10)

vígjáték

Telekom TVGO

Sebastiant (Sebastian Maniscalco) a menyasszonya, Ellie (Leslie Bibb) arra biztatja, hogy bevándorló fodrász apját, Salvót (Robert De Niro) vigye magával a lány szupergazdag és... több»

Amerika jelenleg egyik legmenőbb komikusa, illetve a két Oscar-díjas Robert De Niro egyesítik erejüket ebben a parádés vígjátékban. A film egy Sebastian nevű férfira koncentrál, akit menyasszonya meggyőz, hogy a július 4-ei ünnep alkalmából vigyék magukkal látogatóba a vőlegény olasz származású, házsártos édesapját a nő szupergazdag rokonságához a hétvégére. Sebastian, ha visszakozva is, de elfogadja az ajánlatot, de arra egyikük sem számít, hogy a különböző vérmérsékletek ütközése olyan kaotikus eseményláncolatot indít el, ami után kő kövön nem marad.
#1

43 A kis hableány  (2023)

(8) (10)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

Disney+ | Telekom TVGO

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»

A kis hableány Arielről szól, a szép és uszonyraesett fiatal sellőről, aki szomjazza a kalandokat. Triton király legkisebb és legszófogadatlanabb lányaként minden álma, hogy megismerje a tengeren kívüli világot; s mikor egy napon a felszínre merészkedik, szerelembe esik a sármos Eric herceggel. Noha a hableányoknak tiltott dolog az emberekkel kapcsolatba lépni, Ariel kénytelen követni a szíve szavát. Alkut köt a gonosz tengeri boszorkánnyal, Ursulával, aminek folyományaként lehetősége nyílik a szárazföldi létre, ám egyúttal veszélybe is sodorja életét – és apja trónját.