A legjobb élettartamos filmek a ranker.com alapján

#10

thriller

A Driscoll család új házba költözik, abban reménykedve, hogy Molly-nak jót fog tenni a környezetváltozás édesanyja két évvel ezelőtti elvesztése után. Amikor a kislány... több»

#9

dráma

Az In-gan-jung-dok című filmdrámában a Vietnamban szolgáló, poszttraumás szindrómában szenvedő Kim Jin Pyeong tábornok hazatér Dél-Koreába, ahol egy kihűlt házasság várja.... több»

#7

dráma | vígjáték

Egy anya-fia páros igaz története, akik szerte Amerikában borzasztó bűntényeket követtek el a csalástól és a rablástól kezdve a gyilkosságig. több»

#6

dráma

Kate élete romokban hever. Éppen válik a férjétől, egyedül neveli 2 gyerekét, és még munkát sem talál. Egy kötözködő járókelő miatt kifakad az utcán, aminek fültanúja a... több»

#4

54 Láncra verve  (2006)

(3)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Joe (Eric Roberts) volt rendőrként már átesett jónéhány dolgon. Az elvált férfi egy napon találkozik a csábító Tanyával (Anne Heche). Úgy tűnik, ez a gyönyörű kísértő... több»

#2

dráma

Kábítószerfüggő anya hanyag magatartása miatt Gracie-t és testvéreit újra gyermekmenhelyre akarják vinni. Ezt megelőzendő a tizenhét éves lány egy nem mindennapi áldozatra... több»

#1

dráma | életrajzi

Igaz történet alapján készült a film. Egy nehéz sorsú lány élete édesanyja elvesztése után és az utcára kerül, de mégis sikerül bejutnia a Harvardra. több»