A Reacher, az Amazon Prime Video sorozata nem ér véget a még be sem mutatott 2. évaddal: a december 15-én debütáló szezon előtt máris itt a friss bejelentés. 

A bejelentést a főszereplő Jack Reachert alakító Alan Ritchson (cikkünk galériájában) tette a brazíliai São Paulóban megrendezett CCXP panelbeszélgetésen, ahol egy hosszabb, meglehetősen kemény részletet is bemutatott a következő évadból.

A Lee Child regényeiből adaptált sorozat második évada a 11. könyvre, a “Bad Luck and Trouble”-ra épül. A sorozat középpontjában Jack Reacher, egy volt katonai nyomozó áll, aki az amerikai hadsereg régi egységének tagjainak rejtélyes és brutális gyilkosságai után nyomoz. Reacher összeáll egykori csapattársaival, Frances Neagley-vel (Maria Sten), Karla Dixonnal (Serinda Swan) és David O'Donnellel (Shaun Sipos), hogy felgöngyölítsenek egy összetett rejtélyt.

A friss videót idelent mutatjuk.

akció | dráma | krimi | thriller

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki.... több»