Hosszú ideje keringtek pletykák azzal kapcsolatban, hogy Pedro Pascal szerepeltetését A mandalóri sorozatban igencsak meglepő módon oldották meg.

Amelyen persze talán nincs is semmi meglepő, hiszen alighanem mindenki elgondolkodott, hogyan is tud Pascal egyszerre ennyi nagysikerű projektben részt venni. A Disney említett sorozata mellett a színész a legutóbb a The Last of Us és Pedro Almodóvar most Cannes-ban bemutatott rövidfilmjében is szerepet vállalt, illetve már biztosra vehető, hogy részt vesz a Gladiátor 2 munkálataiban is.

Pascal megerősítette, hogy az általa alakított Din Djarint A mandalóriban már többször is testdublőrrel oldották meg, amely persze valahol érthető is, hiszen nem minden jelenetnél van szükség az ő személyes jelenlétére, így gyakran Brendan Wayne és Lateef Crowder veszi át a stafétát.

“Rengeteg próba volt, a legtöbbször a jelmezben voltam, de a testem nem állt készen arra, hogy ezt több hónapig végigcsinálja” - mondta a színész a The Hollywood Reporter által szervezett kerekasztal-beszélgetésben. Mint kiderült Pascal csakugyan gyakran érzett fizikai fájdalmat, főként a nyakánál, a páncél viselése miatt. 

Ez egyúttal csakugyan magyarázatot ad arra, miként is tudott részt venni a Last of Us és A mandalóri forgatásán, így könnyen lehet, hogy ez utóbbinál a jövőben már csak szinkronmunkálatokat lát el.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Újraegyesülve a mandaloriak és Grogu folytatják útjukat egy olyan galaxisban, amelyet már nem a törvények uralnak. Miközben régi szövetségesekkel találkoznak és új... több»