Gina Caranót (galériánkban), aki Cara Dune-t alakította A mandalóri című sorozatban, még 2021 februárjában rúgták ki a közösségi médiában tett ellentmondásos politikai megjegyzései miatt, azonban egészen mostanáig kellett várnunk arra, hogy hivatalos megerősítés érkezzen a karaktere jövőjét illetően.

Eszerint Cara Dune továbbra is a történet része marad.

"Cara nagy szerepet játszott és a karaktere továbbra is része lesz a világnak. Ezzel foglalkozni kellett a kreatívban, és [Jon Favreau] szakított időt arra, hogy átgondolja ezt" - mondta Rick Famuyiwa executive producer és rendező a Deadline-nak.

Dave Filoni producer és a Lucasfilm kreatív igazgatója, Dave Filoni arra is válaszolt, hogy a karakter visszatér-e a 3. évadban.

"Ez egy nagy galaxis, és sok karakterünk van benne - sok karakter küzd a képernyőidejéért. Majd meglátjuk, ahogy az évad kibontakozik, milyen kalandok várnak rá, de ez egy nagyszerű karakter, valaki, aki kulcsfontosságú volt Din Djarin történetének kezdetén; meglátjuk, hogy tovább fejlődött-e azon túl" - mondta.

"A legnehezebb dolog időt és helyet találni mindenkinek odakint. George [Lucas] szokott arról beszélni, hogy amikor az előzményfilmeket készítette, annyi nagyszerű karaktere volt, és mindannyian képernyőidőt akartak. Hogyan csinálod ezt, amikor az a feladatod, hogy Anakin Skywalker történetét meséld el? Ezt átérzem" - folytatta.

A mandalóri 3. szezonja (magyar szinkronos előzetes idelent) március elsején debütál a Disney+-on.

Gina Carano kirúgásáról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Újraegyesülve a mandaloriak és Grogu folytatják útjukat egy olyan galaxisban, amelyet már nem a törvények uralnak. Miközben régi szövetségesekkel találkoznak és új... több»