Ha a Sony és a Marvel nem is bír egyezségre jutni a Pókember filmeket illetően, a rajongók mindenesetre megpróbálják kézbe venni a dolgokat.

A két stúdió szakadása ellen felmerült tiltakozási hullám részeként sokan már most azt követelik, hogy a Marvel készítsen egy olyan filmet, amelynek főhőse nem más, mint az Idegenben sötét öltözékben látott Pókember, akit egyszerűen csak Majom Manként ismernek.

Mindennek ráadásul jogilag semmilyen akadálya nem lenne, hiszen „Majom Man” nem ismert karakter a képregényekben, így a Marvelnek lehetősége nyílna akár a korábbi Pókember filmek folytatására, és még Tom Holland is bizonyos szempontból megtarthatná a szerepét.

Bár fontos megjegyeznünk, hogy a két stúdió nem teljesen fordított hátat egymásnak, van rá némi remény, hogy újratárgyalják a közös együttműködés feltételeit. Azt pedig, hogy mire is képesek a képregényfilmek rajongói korábban már bizonyították A galaxis őrzői kapcsán, amikor a Disney menesztette a film rendezőjét, James Gunnt a körülötte kirobbant botrány miatt, a stúdió azonban a rajongók nyomására, újra szerződtette a rendezőt.