A Marvel és a DC is Matthew McConaughey-t akarja, de melyiküket választja a színész?A kép forrása: David Dettmann - Paramount Pictures and Warner Bros. Pictures

Ha a DC-n vagy a Marvelen múlna, McConaughey-ből már holnap szuperhőst faragnának.

Egyre növekszik a Marvel és a DC mozis univerzuma. Míg előbb 11 filmet készül bemutatni 2020-ig, utóbbi a következő öt évre 10 produkciót tervezett be, abban pedig biztosak lehetünk, hogy itt nem áll meg a gépezet. Természetesen mindkét stúdió a legnagyobb hollywoodi sztárokat próbálja megnyerni a filmjeikhez, ez alól Matthew McConaughey sem képez kivételt. A színész legutóbbi interjújában elárulta, hogy a mindkét stúdióval folytatott titkos tárgyalásokat, de egyelőre nem hozott végleges döntést.

"Olvastam pár Marvel és DC forgatókönyvet, és beszéltem is velük a lehetséges munkák kapcsán, de egyelőre egyikről sem beszélhetek. Még nem találtam olyat, ami ideális lenne számomra, de teljesen nyitott vagyok" - árulta el a Mielőtt meghaltam Oscar-díjas sztárja.

A színész neve több szuperhős adaptáció körül felmerült. Egyes források szerint ő is esélyes volt a Doctor Strange főszerepére, mely végül Benedict Cumberbatch-nél landolt. McConaughey a szóba forgó interjúban többek közt arról is beszélt, miként ítél meg egy forgatókönyvet.

"Ez nagyon egyszerű számomra. Elolvasom a szkriptet. Érdekesnek találom a lehetőséget? Megfelelő a pénz, amit kínálnak?" - árulta el, de azt is hozzátette, hogy természetesen annak a lehetőségét is mérlegelnie kell, hogy franchise-ról van-e szó, és hány filmre kéne magát elköteleznie, majd megjegyezte, hogy végső soron minden a történettel és a karakterrel kezdődik számára.

Ti melyik szuperhős szerepében látnátok szívesen a színészt?