A nap, amikor Stan Lee és Pókember először találkozott élőben

Minden színész számára, aki frissen érkezett az MCU-ba egyfajta beavatási szertartásnak számított, hogy találkozhatott a Marvel atyjával, Stan Lee-vel.

Úgy tűnik azonban, hogy ez az egyébként is különleges pillanat Tom Hollandnak még ennél is emlékezetesebb maradt. A galaxis őrzői rendezője, James Gunn legalábbis egy igencsak nagyszerű pillanatként emlékezik a nagy találkozásra.

Gunn volt ugyanis, aki bemutatta az újonc Hollandot Stan Lee-nek. A rendező egy rajongói kérdésre válaszolva mesélte el a történetet hivatalos Instagram profilján. A kérdés arra irányult, hogy Gunn számára melyik a legkedvesebb emléke a Marvelnél töltött évekből.

“Nem sokkal azután, hogy Tomot beválogatták a Hazatérésbe, összehoztam egy találkát Stan Lee-vel közösen. ‘Hallottam, hogy nagy vagy. Én személy szerint nem látom’, mondta Stan, mi pedig majd meghaltunk a röhögéstől” - mesélte Gunn.

A fiatal színész persze egyáltalán nem vette zokon a mester szúrós humorát, hiszen Stan Lee-ről egyébként is köztudott, mennyire szerette időnként leoltani az MCU sztárjait.

akció | kaland | sci-fi

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros,... több»