A Netflix élőszereplős Cowboy Beboppal erősít

A Cowboy Bebop tipikus esete azoknak az animációs sorozatoknak, amelyek folyamatosan megmozgatják a filmesek fantáziáját is, és sokszor felmerül, hogy élőszereplős változatot kéne belőlük csinálni.

Ez a népszerű és kritikailag is elismert anime kapcsán is felmerült már többször, ám eddig semmi sem valósult meg belőle. De csak eddig. Miután az Amazon lemondott róla, a Netflix természetesen lecsapott rá – és berendelt belőle egy 10 részes évadot, az eredeti történet alapján készülő, élőszereplős változatban.

Sok rajongó most dörzsölheti a tenyerét, hogy mi jó fog kisülni a dologból, ugyanis elég jó neveket találtak a produkció elkészítéséhez. , Josh Appelbaum, Jeff Pinkner és Scott Rosenberg lesz majd felelős a sorozatért – és ha a nevük nem ismerős, akkor ők felelősek a Zoo - Állati ösztön című sorozatért, vagy a túl hamar elkaszált Everything Sucks!-ért.

Az első rész forgatókönyvét Christopher Yost írja majd, aki olyan produkciókban dolgozott eddig, mint a Thor: Ragnarök vagy a Star Wars: Lázadók, így az animáció és az élőszereplős film sem áll tőle távol, ahogy az egész estét film és a sorozat műfaja sem. Aki pedig az eredeti nagy rajongója, és netán tart attól, hogy az élőszereplős változat nem lesz elég hű az eredetihez, azt talán megnyugtatja majd, hogy Shinichiro Watanabe külsős szakértőként vesz majd részt a kreatív folyamatban.

A potenciális szereplőkről, illetve a majd 20 éves sorozat remake-jének premierdátumáról még nincs hír, de ami késik, nem múlik. Főleg nem a Netflixnél.