A Netflix legújabb thriller sorozata és még 4 új streaming széria, amit a jövő héten nézhetsz (Netflix, Disney+, 5. hét, 2024)

Igazán változatos lesz a jövő hét a streaming világában, hiszen a sport-doku sorozattól kezdve a thrilleren keresztül egészen a történelmi drámáig mindenféle új sorozat fog debütálni a nagy streaming szolgáltatóknál. Elég csak a Baby Bandito vagy a Nagy Sándor: Egy isten születése sorozatokra gondolni.

Jövő héten már februárra fordulnak majd a naptárak, a hóforduló pedig öt új streaming szériát is hoz magával. A Baby Bandito az évszázad rablásáról szól, míg a NASCAR: Teljes gázzal a világ egyik leghíresebb autóversenyének 2023-as idényét mutatja be. Jön egy új romantikus komédia Tajvanból, ez lesz a Beszéljünk a szexről, a A kórus pedig az America’s Got Talent show hatásait mutatja be. A Nagy Sándor: Egy isten születése az ókor egyik legnagyobb hadvezérének életét dolgozza fel.

#5

dokumentum | sportfilm

Netflix

A sorozat bemutatja a 2023-as NASCAR Cup Series rájátszását és az őszi bajnoki futamot, exkluzív hozzáférést biztosítva a versenyzőkhöz és a csapatokhoz. több»

A Netflix legújabb sport-doku sorozata a NASCAR Cup Series 2023-as rájátszását és bajnoki versenyét követi nyomon, miközben a versenyzők a versenypályán csatáznak, és a motorsport egyik leghíresebb címe a tét. A sorozat exkluzív betekintést enged számos versenyzőhöz és csapathoz, élükön Ryan Blaney-val, William Byronnal, Ross Chastainnel, Denny Hamlinnel, Bubba Wallace-szal, Kyle Larsonnal, Christopher Bell-lel, Joey Loganóval és Tyler Reddickkel. Premier január 30-án a Netflixen.
#4

dokumentum | dráma | történelmi

Netflix

Nagy Sándor az ókori görög város, Makedónia királya volt, akit széles körben a történelem egyik legnagyobb és legsikeresebb hadvezéreként tartanak számon, és 30 éves korára... több»

Nagy Sándor az ókori görög város, Makedónia királya volt, akit széles körben a történelem egyik legnagyobb és legsikeresebb hadvezéreként tartanak számon, és 30 éves korára a történelem egyik legnagyobb birodalmát hozta létre. Premier január 31-én a Netflixen.
#3

60 A kórus  (2024)

dokumentum | zenés

Disney+

A Detroit szívében élő tanár, mentor és apafigura, Anthony több mint két évtizede több mint 1000 gyerekre gyakorolt hatást és adott erőt a zenén keresztül. Az „America's Got... több»

Rendező: Rudy Valdez
Szereplők: Detroit Youth Choir
A Choir egy 6 részes dokumentumfilm-sorozat, amely a Detroiti Ifjúsági Kórus gyerekeit követi, akik életük legnagyobb előadására készülnek. Az ő szemükön keresztül megtapasztalhatjuk a detroiti felnőtté válás magasságait és mélységeit, a család, az iskola és az atlétika közötti egyensúlyozás kihívásait, mindezt úgy, hogy közben álmaikat követik, hogy tehetségüket a következő szintre emeljék, és a világ egyik legnagyobb színpadán lépjenek fel. Az America's Got Talent 2019-es szereplését követően a kórus és vezetője, Anthony White számára sorsdöntő időszak következik, mivel a kórusnak szembe kell néznie azzal a kihívással, hogy több kulcsfontosságú tagot lecseréljen, a kórust Detroitban megtartsa, és megtalálja a következő nagy lehetőséget, amely ismét az országos reflektorfénybe helyezi őket. Premier január 31-én a Disney+-on.
#2

60 Baby Bandito  (2024)

(2)

akció | dráma | krimi

Netflix

A neve Kevin Tapia. De Európában úgy ismerik, hogy „Il Baby Bandito”. Ez a történet a gördeszkásról szól, aki az évszázad rablását hajtotta végre Chilében. több»

Kevin élete váratlan fordulatot vesz, amikor beleszeret Genesisbe, egy kiváltságos fiatal nőbe. A szenvedélyes deszkás elhatározza, hogy mindent kockára tesz a szerelemért, ezért merész tervet eszel ki: ellop egy részletes tervrajzot a Mészárosok nevű veszélyes gengsztercsoporttól, hogy dollármilliókat szerezzen, amivel az ország legkeresettebb szökevényévé válik. Miközben minden szabályt áthágnak, és intenzív üldözéssel néznek szembe, Kevin és Genesis szerelmi története összefonódik a szélsőséges veszélyekkel, miközben a hétköznapokon túli életet hajszolják, ahol a szenvedély és a kockázat egy izgalmas római utazásban csúcsosodik ki. Az évszázad rablása ihlette, amely 2014-ben történt Chilében. Premier január 31-én a Netflixen.
#1

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A részmunkaidős vlogger Chu Ai arra használja a csatornáját, hogy őszintén beszéljen a szexről. A való életben azonban sokkal kényesebbnek találja ezt a témát. több»

A legkisebb lány, Chu Ai viaszterapeutaként dolgozik, miközben egy szexuális felvilágosító közösségi médiacsatornát vezet. A "szeretkezz, ne szerelembe ess" mantráját követve, a lány a szerelemmel kapcsolatos szkepticizmusát is osztó Ping-ke-vel való "hasznosbaráti" kapcsolatán keresztül próbálja oldani szorongásait. Ugyanakkor idősebb nővére, Chu-wei házassági kihívásokkal néz szembe férjével, Shi-chieh-vel, míg bátyja, Yu-sen szakít régi barátjával, miután csapdába esett egy kiegyensúlyozatlan kapcsolatban. Premier február 2-án a Netflixen.