A Netflixre jön Zack Snyder saját 'Star Wars-filmje'

Hiába, Zack Snyder nem tud leállni. Idén végre megérkezett Az Igazság Ligája rendezői változata, majd pedig A halottak hadserege, a rendező azonban már most a következő nagy dobására készül.

Snyder ugyanis elárulta, hogy közel három éve dolgozik a Rebel Moon című projektjén, amely egy igazi űrwestern lesz majd. A rendező azt is elmondta, hogy ő maga úgy érzi, hogy Akira Kurosawa nagy hatással volt rá a munkásságával, így új filmje jócskán merít majd a legendás rendező világából.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Rebel Moon az eredeti tervek szerint egy Star Wars filmnek készült volna, mindez persze talán kevésbé meglepő annak fényében, hogy maga George Lucas is elmondta, mennyire fontos volt számára az SW univerzum megalkotásában Kurosawa munkássága.

A Rebel Moon forgatása már a következő évben elrajtol, a tervek szerint pedig egyenesen a Netflix műsorkínálatában lesz elérhető.

akció | horror | krimi | sci-fi | thriller

Miután Las Vegasban kitör a zombijárvány, egy zsoldos csoport a legnagyobb kockázatot vállalva elindul a karanténzónába, hogy megindítsák a legnagyobb támadást, amire valaha sor... több»