Hamarosan érkezik a nyár egyik legjobban várt slasher filmje, a Random Acts of Violence, amelynek frissen landolt az első előzetese.

Talán nincs is semmi meglepő abban, hogy a filmet már most ekkora várakozás előzi meg, hiszen a rendezői széket nem mást, mint Jay Baruchel foglalhatta el, akit korábban az Így neveld a sárkányodat Hablaty szinkronszerepében ismerhette a szélesebb nézőközönség, illetve főként vígjátékokban vállalt kisebb-nagyobb szerepeket.

Baruchel második nagyjátékfilmes rendezéseként érkezik a Random Act of Violence, amelynek cselekménye lényegében egy művész felelősségtudatát feszegeti egy elszabaduló gyilkos ámokfutása kapcsán.

“Mi lehet a következménye annak, amikor az élet imitálni kezdi a művészetet? Nos, Todd Walkley képregényszerző barátaival és kollégáival együtt megtapasztalják mindezt” - jegyezte meg röviden a rendező egy interjú során, amikor a film cselekményéről fagatták.

A  Random Acts of Violence-re nem kell már sokáig várniuk a rajongóknak, hiszen a film idén augusztusban debütál a mozikban.