A Super Bowl minden évben nagy lázban tartja a filmrajongókat, hiszen számos nagy várományos előzetese debütál ilyenkor, ez a néhány nap azonban nem igazán kedvez a moziknak, amelyet az idei bevételi adatok is alátámasztani látszanak.

Ezen a hétvégén debütált a Kenneth Branagh rendezésében készült Halál a Níluson, amely 12,8 millió dollárt hozott a konyhára, összehasonlításképp fontos megjegyeznünk, hogy a 2017-ben bemutatott Gyilkosság az Orient expresszen 26,7 millió dollárral nyitott az amerikai mozikban.

23 millió dollár bevétellel büszkélkedhet a Vegyél el, amelynek főszerepében Owen Wilson és  Jennifer Lopez párosa látható. A tavaly decemberben megjelent Pókember 3 - Nincs hazaút azonban továbbra egymás után dönti a bevételi rekordokat. A film a kilencedik hétvégén közel 7,1 millió dollárt húzott be, így a hazai bevétele jelenleg 759 millió dollárnál jár, ezzel pedig felülmúlta a kultikus Avatar első bemutatójának 749 millió dolláros első amerikai bemutatóját.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Peter Parker számára legutóbb nem alakult túl szerencsésen az európai kiruccanás. Hazatérve azonban nem várt nehézséggel kell szembenéznie, hiszen valódi kiléte Pókemberként... több»