Christina Applegate a Good Morning America című műsorban beszélt a szklerózis multiplexszel való együttélésről.

A színésznőt még 2021-ben diagnosztizálták a kórral. “Egyfajta pokolban élek. Nem vagyok sokat kint az emberek között, szóval ez egy kicsit nehéz a szervezetemnek is. A támogatás csodálatos, amelyért nagyon hálás vagyok” - mondta a színésznő.

Applegate legutóbb januárban az Emmy-díjátadó meglepetés vendégeként szerepelt a nyilvánosság előtt, ezzel kapcsolatban pedig elmondta, hogy egyszerűen letaglózta őt a számos pozitív és támogató visszajelzés.

“Az emberek azt mondták, mennyire vicces voltam, de én már azt sem tudom, mit mondtam odafent. Annyira magamon kívült voltam, hogy már nem is emlékszem, mit csináltam, de nagyon szeretettnek éreztem magam” - mondta Applegate.

A színésznő azt is hozzátette, hogy betegsége miatt valószínűleg soha többé nem fog filmes szerepet vállalni. “Valószínűleg nem fogok többé kamera előtt dolgozni, de nagyon örülök, hogy olyasvalakivel dolgozhattam együtt, aki szerintem messze a legjobb színésznő, ha nem a legjobb ember, akit valaha is ismertem” - mondta a színésznő a Linda Cardellinivel való közös munkáról a Halott vagy című sorozattal kapcsolatban.

“Azért még tudok szinkronmunkát vállalni, mert el kell tartanom a családomat” - tette hozzá tömören Applegate.

dráma | krimi | vígjáték

Az utolsó évadban a tét egyre magasabb és a titkokat egyre nehezebb megtartani. több»