Jeff Bridges hálás, hogy felesége, Susan Bridges bátorította, menjen orvoshoz, amikor elmondta neki, hogy úgy érzi, mintha csont lenne a gyomrában edzés közben.

A 73 éves A nagy Lebowski sztárnál 2020 októberében diagnosztizáltak non-Hodgkins limfómát, és egy 9x12 centiméteres daganatot találtak a testében. Figyelemre méltó, hogy a kemoterápiás kezelés előtt még képes volt fájdalom nélkül harcjeleneteket csinálni A nagy öreg című filmhez.

"Eleinte lassan haladt a dolog, mivel azon dolgoztak, hogy megtalálják a számomra megfelelő kemokoktélt" - mondta. A kemoterápia után a daganata "üveggolyó méretűre" zsugorodott. Jeff azt mondja, hogy a COVID-dal folytatott harca valójában nehezebb volt, mint a rák.

"Kaptam egy levelet a kemoterápiás helyről, amelyben tájékoztattak, hogy elkaptam a COVID-ot" - mondta Jeff az AARP-nek - "Nem volt immunrendszerem, hogy megküzdjek vele. A kemoterápia ezt kiiktatta, ami nagyon, nagyon nehézzé tette a helyzetet. Számomra a rák semmi sem volt a COVID-hoz képest" - mondta Jeff, aki nem tudott járni, és oxigénre volt szüksége a légzéshez.

Most néha nehézséget jelent a színész számára, hogy reggelente motivált legyen: "Néha csak felébredek, és azt mondom: 'Ó, Istenem, megint meg kell tennem. Fel kell kelnem, és meg kell tennem mindazt, amit nem akarok" - mondta.

"Szerencsére mindannyian annyira kreatívak vagyunk, hogy történeteket mesélünk magunknak arról, hogy miért érezzük mindezt. 'Ezért érzem magam rosszul. És, ó igen, ezt el is felejtettem'. És ez csak úgy gördül, miközben ott fekszel az ágyban, aztán felkelsz és elindulsz."

Az év elején Jeff Bridges életműdíjat kapott a 2023-as Critics Choice Awards-on. Megérdemelte! Maradjon velünk még sokáig egészségben!