Már a mozikban a Godzilla: A szörnyek királya, a napokban pedig megérkezett a Rambo 5: Utolsó vér első előzetese. A FunnyOrDie youtube csatorna pedig egy izgalmas mashup előzetessel lepte meg mindkét film rajongóit.

A két produkció előzetesének összevágása lenyűgözően jól illeszkedik egymáshoz. A készítők alighanem azt a korábban felmerült hírt lovagolták meg, amely szerint a Rambo 5 eredetileg egy szörnyfilm lett volna. Jamey Byron Huggins 1999-ben megjelent Hunter című regénye alapján a film cselekménye egy sarkvidéki kutatóközpontban játszódott volna, ahol rejtélyes szörny szabadul el. Az odavezényelt katonák pedig képtelenek elfogni a teremtményt. A szörny egyesével végez mindegyikükkel, rövidesen pedig arra is fény derül, hogy a lény egy genetikailag létrehozott, katonai kísérlet eredménye.

A Rambo 5 eredetileg a The Savage Hunt címet kapta volna, a frissen megjelent Utolsó vér előzetese alapján mintha a film talán egy kissé a Logan hangulatát idézi meg. Arra azonban, hogy milyen is lesz majd az új Rambo egy picit még várniuk kell rajongóknak, hiszen a film ez év szeptember 19-én érkezik a hazai mozikba.