A SkyShowtime nagy dobása: Előzetest kapott Saldaña, Kidman és Morgan Freeman kémthriller sorozata

A SkyShowtime idei legnagyobb dobásának ígérkezik a Special Ops: Lioness, melynek végre befutott az első előzetese.

Ha valaki, akkor a sorozat alkotója, Taylor Sheridan pontosan ismeri a siker receptjét. A tévés nagyágyú eddig olyan sorozatokkal rukkolt elő, mint a Yellowstone és annak spin-offjai, a Tulsa King és a Mayor of Kingstown, és a trailer alapján ezúttal sem adta alább a színvonalat.

A sorozat főszerepét Zoe Saldaña alakítja, aki a The Lioness Program vezetőjét játssza, egy valódi amerikai katonai programét, amely a terrorizmus elleni háború élharcosaként szolgál. Saldaña Joe-ja kiválasztja Cruzt egy új küldetésre: be kell épülnie egy globális terrorista hálózatba. Vajon Cruz képes végrehajtani a feladatot, vagy túlságosan forrófejű ahhoz, hogy elvégezze a munkát? Nicole Kidman Kaitlyn Meade-je, a CIA egyik magasabb beosztású munkatársa, aki összekötőként közvetít az ügynökség és a program között, nyomon követi Cruz küldetését Joe-val.

A sorozatban, mely július 23-án debütál Saldana és Kidman mellett  Morgan Freeman is feltűnik majd.

akció | dráma | thriller

SkyShowtime (2023.10.30.)

Egy fiatal tengerészgyalogost arra kér fel a CIA, hogy barátkozzon össze egy terroristacsoport vezérének lányával, hogy belülről buktassa meg a szervezetet. több»