A Sráckor rendezője romantikus komédiát forgathat Jennifer Lawrence-szelA kép forrása: Eric Charbonneau for 20th Century Fox

Richard Linklater rendezheti a The Rosie Project című vígjátékot.

Alig két hete, hogy kiderült, Az éhezők viadala sztárja alakítja a rendező nélkül maradt The Rosie Project főszerepét, a legfrissebb hírek szerint Richard Linklater töltheti be a megüresedett direktori pozíciót.

Miután a Lego-kaland rendezőpárosa, Phil Lord és Christopher Miller kiszállt a projektből , hogy belevessék magukat az önálló Han Solo-film munkálataiba (http://www.mafab.hu/article/darth-vader-visszater-megvan-a-han-solo-film-rendezoje-02), a Sony Richard Linklatert szemelte ki a produkció élére.  A rendező egyébként éppen rá is ér, ugyanis a közelmúltban fejezte be Sráckor 'spirituális' folytatásának tekinthető Everybody Wants Some forgatását, mely 2016. áprilisában kerül majd a mozikba.

A The Rosie Project Graeme Simison azonos című regényének adaptációja. A történet főhőse egy Asperger-szindrómás genetikusprofesszor, Don Tillman, aki szomszédasszonya noszogatására úgy dönt, hogy feleséget keres magának. A férfi, hogy megtalálja álmai megbízható, absztinens és nem dohányzó nőjét egy kérdőívet állít össze, azonban minden a feje tetejére áll, amikor betoppan az életébe Rosie (Jennifer Lawrence).

A film egyelőre nem kapott premierdátumot.