Seth Green visszatért a Star Wars univerzumába, a közelmúltban debütált Bad Batch animációs szériában ugyanis újra a legendás Cad Bane-nek kölcsönözte a hangját, arról azonban ritkán esik szó, hogy Green egy további SW produkción is dolgozott, amely valamiért a mai napig nem jelent meg.

A Lucasfilm Animation azután épített ki partnerkapcsolatot a Matthew Senreich csapatával, miután a Robot Chicken három nagysikerű Star Wars paródiát is letett az asztalra. Jó ötletnek tűnt a koncepciót folytatni, így született meg a Star Wars: Detours ötlete, amelyből el is készült 39 epizód, ezek viszont a mai napig nem láttak napvilágot.

“Közel 10 évvel ezelőtt készítettük el ezeket a részeket, de egyik sem került fel a Disney+ műsorkínálatába” - jegyezte meg Green, majd azt is hozzátette, hogy bár érzelmileg különösen nem érinti a fent helyzet, hiszen közel négy évet dolgozhatott együtt magával George Lucasszal.

A Star Wars: Detours fedélzetén egyébként olyan nevek találhatóak, mint Zachary Levi, Billy Dee Williams, Felicia Day, Joel McHale, Anthony Daniels, Seth MacFarlane és Nat Faxon, így már pusztán emiatt érdemes csekkolni a széria előzetesét.