A Superman után: Henry Cavill mint a Marvel-szuperhőse? Máris elkészült egy zseniális rajongói grafika

Ennyi volt, Henry Cavill nem lesz többé a DCU Supermanje. James Gunn és Peter Safran, a DC Studios új vezetői úgy döntöttek, hogy a brit színész nélkül folytatják.

A színész azonban gyorsan újra nyeregbe is került, hiszen ő lesz a főszereplője és producere a Warhammer 40,000 Games Workshop adaptációjának az Amazon Studios számára.

Az acélember rajongói azonban már most egy másik szuperhősként képzelik el Henry Cavillt: Britannia kapitányként. A Marvel által 1976-ban létrehozott Európai Védelmi Kezdeményezés, az Európai Bosszúállók tagja. A Chris Claremont és Herb Trimpe képregényíró által megalkotott karakter először a Captain Britain Weekly című képregényben jelent meg.

Az elsősorban a brit piacra tervezett Brian Braddock, azaz Captain Britain, Amerika Kapitány megfelelője. Később képregényekben szerepelt a nemzetközi piac számára.  Ugyanakkor a Marvel több "Kapitányt" is elindított: van egy Franciaország Kapitány, egy Spanyolország Kapitány, valamint egy Olaszország Kapitány. 

Egyelőre nem tudni, hogy a Marvel tervezi-e, hogy ezeket a szuperhősöket beépíti-e a jövőbeli produkciókba, de a rajongók már nagyon várják, hogy Cavill csatlakozzon az MCU-hoz. Ami egy szép beintés lenne a DC-nek... Néhányan még fotómontázst is csatolnak a kommentjeikhez.

"Henry Cavill érkezése az MCU-ba Brian Braddock, azaz Britannia Kapitány szerepében, és az Excalibur megfelelő adaptációja lenne a legjobb kiút ebből a szomorú helyzetből. Marvel: a DC vesztesége legyen a te lehetőséged!"

A szuperhős kiválasztása azonban nem ilyen egyszerű, és ezek a pletykák már évek óta keringenek az interneten. 2021 novemberében Henry Cavill a The Hollywood Reporter című lapnak, amely arról kérdezte, hogy szeretne-e csatlakozni a Marvel csapatához, azt mondta, hogy el tudja képzelni magát Britannia kapitány jelmezében:

"Ha én játszanék egy Marvel-szuperhőst, nem választanék olyan karaktert, akit már valaki más játszott, mert mindenki más remek munkát végez. Láttam azonban a különböző pletykákat Brit Kapitányról, és nagyon jó móka lenne egy menő, modern változatot készíteni a karakterről - ahogyan modernizálták Amerika Kapitányt. (...) Imádok brit lenni." - mondta Cavill.

Várjuk Kevin Feige reakcióját...