A Suspiria az a horror idén, amit látnod kell, itt az előzetes

Megkapta első előzetesét a Sóhajok-remake-je, és mindenkit megnyugtatunk, ez a film nem a felesleges feldolgozások sorát fogja erősíteni.

A zsáner rajongói készülhetnek a horrorünnepre, ugyanis idén érkezik Dario Argento 1977-es Sóhajok című filmjének remake-je a Szólíts a neveden rendezőjétől.

Arról, hogy mennyire erősnek ígérkezik a film, sokat elárul, hogy az idei CinemaConon bemutatott néhány percet sem bírták a gyengébb gyomrúak végignézni, és az első, kimondottan nyomasztó atmoszférájú trailer láttán már van is elképzelésünk arról, mi okozhatta a tömeges teremelhagyást. Ami viszont a horror műfajának rajongóit illeti, számukra valódi ínyencségnek ígérkezik a produkció.

A főbb szerepekben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Chloë Grace MoretzTilda SwintonDakota JohnsonSylvie TestudMia GothJessica Harper és Caven Ingrid, míg a forgatókönyvet Dario ArgentoDavid Kajganich és Daria Nicolodi írta.

A film október 2-án debütál a tengerentúlon, és bár a hazai premierdátumot még nem hozta nyilvánosságra a forgalmazó, annyit már biztosan tudunk, hogy idén ősszel a Sóhajok a hazai mozikba is megérkezik.